Cătălin Măruță a sărit în apărarea partenerului de viață al Antoniei într-un moment în care nici măcar el nu s-ar fi așteptat să fie susținut. Alex Velea a fost invitat în podcastul moderat de către Radu Țibulcă și a povestit totul cu lux de amănunte.

Velea, susținut de Măruță în trecut

Alex Velea a purtat recent o discuție cu Radu Țibulcă în care a dat detalii semnificative despre proiectele sale, despre cariera lui, despre viața de familie, dar în care a și povestit o întâmplare care îl are în prim-plan pe soțul Andrei. Deși nu pare că ar fi prieteni, cel puțin nu acum, Cătălin Măruță a avut câteva episoade în trecut în care a sărit în apărarea cântărețului.

În urmă cu mai mulți, când Alex Velea era la început, o femeie a spus presei că este însărcinată cu el și deși nimeni nu o credea cu adevărat, mai multe televiziuni i-au dat dreptul la replică și au invitat-o în emisiunile lor. Artistului nu i s-a dat ocazia de a vorbi în fața lumii despre acest subiect, dar cel care i-a sărit în ajutor atunci a fost nimeni altul decât Măruță, cel pe care nu demult atât el, cât și Antonia l-au acuzat că se folosesc de imaginea lor, pentru audiență.

Datorită gestului pe care l-a făcut pentru el la vremea aceea, artistul l-a considerat mult timp prietenul lui, fără să mai fie cazul în ziua de astăzi.

„Am mai avut episoade mediatice nasoale. Primul a fost că am lăsat o fată însărcinată și tot o primeau pe la emisiuni. Cabral știa că urmează să prezinte știrea asta. El a avut amabilitatea și probabil sentimentul ăsta de frăție, de tovărășie, iar el m-a sunat și mi-a zis:

Mi s-a părut la început o glumă, apoi am văzut că tot o chemau pe fată la diverse emisiuni. Acolo mi s-a părut că Măruță mi-a ținut partea. Am fost mândru că eu l-am considerat mult timp prietenul meu, acolo mi s-a părut că a știut să pună de așa manieră întrebările încât să o facă pe fată să recunoască, de fapt, că totul era o minciună.

Citeste si:
Violeta Bănică trăiește fiorii dragostei. Cine este iubitul...
Violeta Bănică trăiește...

«N-am cum să nu prezint, pentru că asta îmi e rolul. Vrei să zici ceva?». Mi-a dat dreptul la replică, mi-a dat posibilitatea să mă apăr. I-am zis că nu vreau să apar, nu vreau să zic nimic, că nici nu știu ce să zic. Până la urmă m-a sunat mama respectivei. Avea niște probleme fata… sus, la mansardă. Am mers la notar, în fine”, a declarat Alex Velea în podcast-ul amintit.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Aprilie 2022 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.