Multă lume se întreabă ce ar face o parte dintre artiștii din România, dacă ar începe războiul în România. Ar lupta sau au fi primii care ar fugi din țară? Iată ce a răspuns partenerul de viață al Antoniei.

Alex Velea urăște violența și războaiele

Alex Velea a acceptat invitația lui Radu Țibulcă de a participa la podcast-ul pe care el în moderează, „Vin de-o poveste”. În cadrul filmării respective, îndrăgitul artist a adus în discuție multe subiecte de interes, dar a vorbit și despre războiul din Ucraina. La un moment dat, tânărul l-a întrebat ce ar face el, în cazul în care rușii ar dedice dintr-o dată să ne atace și pe noi.

Ei bine, Alex Velea și-a început declarațiile spunând că urășește războaiele și violența de orice fel, iar mai apoi s-a întrebat pentru ce anume ar lupta. Cântărețul nu ar vrea să ucidă oameni nevinovați, pentru că până la urmă războiul presupune și lucrul acesta și este de acord cu sintagma: „Războiul este un loc creat de bătrâni în care mor tinerii”, iar el nu vrea să facă parte din așa ceva.

„Eu urăsc violența, urăsc războaiele. Pentru ce am lupta? Pentru ce am muri? Pentru patrie? Ce îți oferă patria ție? Nu aș vrea să mă duc la război, să fiu nevoit să mă duc la război. Sunt războaie făcute de bătrâni, în care mor tinerii”, a spus printre altele Alex Velea, în podcast.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Aprilie 2022 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.