În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Connect-R a vorbit despre motivele pentru care prietenia dintre el și Alex Velea s-a destrămat. Multă lume a crezut că artiștii au rupt orice fel de legătură din cauza banilor, dar realitatea a fost una cu totul și cu totul alta.

Connect-R, adevărul despre prietenia cu Alex Velea

Alex Velea și Connect-R au lansat în anul 2006 piesa "Dacă dragostea dispare", aceasta fiind prima piesa de pe YouTube-ul românesc care a adunat peste un milion de vizualizări; ceea ce la vremea respectivă înseamna enorm.

Fostul soț al Mishei era nervos din cauza faptului că piesa respectivă era asociată doar cu prietenul lui și a recunoscut că au ajuns să se certe din cauza faptului că aveau viziuni diferite despre carierele lor. Nici acum nu mai pot avea o prietenie, fiindcă sunt multe lucruri care stau în calea lor, printre care se află și principiile diferite de viață pe care le au.

"Nu avea cu ce să mă fure Velea. Că eu am avut o frustrare că lumea asocia piesa "Dacă dragostea dispare" numai cu Alex Velea, da, așa e, eram frustrat. E un monstru de talent Alex Velea și o știe toată lumea. Faptul că ne-am separat e pentru că la momentul ăla viziunile noastre asupra carierelor noastre era ușor diferită. A avut și el o nemulțumire față de un episod, nu cred că și-ar dori să-l povestesc. Cert e că în momentul ăsta ne despart atât de multe lucruri, încât nu mai putem avea o relație de prietenie. Viziuni asupra meseriei pe care o avem, cat si principiile asupra vieții...cred că suntem total diferiți.", a spus Connect-R în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai".

La un moment dat, Denisa Rifai l-a întrebat pe îndrăgitul artist de ce anume nu îi plac trapanele fostului său bun prieten, Alex Velea, iar el a oferit un răspuns clar și probabil nimeni nu se aștepta la asta. Connect-R a precizat că fiecare om este liber să facă ceea ce vrea, iar Alex Velea a ales să facă trapanelele pe care le nu le poate cataloga ca fiind frumoase sau mai puțin frumoase.

Muzica lui nu trebuie doar să vindece la fel ca în trecut, ci și să binedispună. Și-a cerut scuze față de el și față de toți cei care fac acest gen de muzică, pentru că trapanele nu au legătură în mod direc cu ceea ce reprezintă Velea ca artist, iar el a înțeles prea târziu lucrul acesta.

"Recunosc faptul că am fost prea în personajul meu și prea în ego-ul meu, de fapt în mintea mea superficială, când am spus lucrul ăsta. Fiecare om este liber să facă absolut ce vrea, iar treaba asta cu e frumos, nu e frumos sunt doar etichete puse de mine. Îi cer scuze lui Alex Velea și tuturor celor care fac trapanele. Fiecare om este liber să facă ce vrea. Consider personal că sunt multe trapanele, piese diferite chiar și de la Alex, cu o consistență lirică sub nivelul pe care știam eu că îl are Alex Velea. Asta pot să spun, dar asta nu are nicio legătură cu Velea ca și artist, pentru că muzica nu trebuie întotdeauna să vindece, muzica trebuie să și binedispună. Oamenii la petrecere nu trebuie să asculte mesaje dip. Personal cred într-o estetică pe care Velea ca artist o are și pe care nu o mai folosește. Dacă asculți "Doamna mea" de la Alex Velea o să înțelegi ce spun.", a mai zis artistul.

Citeste si:
Când fac nunta Alex Velea și Antonia: „Să vă pregătiți banii de dat”
Când fac nunta Alex Velea și...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Ianuarie 2022 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.