Showbiz 17 Mai 2022 10:22 de Diana Oprișan
În momentul în care s-a urcat pe cântar, Doru Răduță a avut un real șoc. Fostul concurent de la Survivor România nu credea că a slăbit chiar atât de mult.

Doru Răduță s-a întors mai slab din Republica Dominicană

Experiența Survivor România a fost una pe care Doru Răduță nu o va putea uita toată viața, una pentru care este extrem de recunoscător, dar și una din care a avut de învățat și de unde s-a întors schimbat din multe puncte de vedere. Fostul Războinic s-a aflat printre cei care au intrat ceva mai târziu în concurs, dar s-a adaptat destul de repede și s-a împrietenit cu cei care se aflau deja acolo și între care exista deja o legătură.

În plus, a reușit să demonstreze că nu este egoist, că pune mai presus de toate echipa din care face parte și și-a dat sufletul pentru a aduce puncte, hrana, dar și imunitatea de partea echipei. Lucrurile nu au ieșit mereu așa cum și-a dorit, dar cel mai important este pentru el faptul că a încercat și că nu a plecat cu regrete din acest punct de vedere.

Ar fi vrut, ca oricare dintre colegii lui, să ajungă la individuale și, de ce nu, să câștige marele premiu al emisiunii de la Pro TV, dar nu a avut parte de susținere din partea celor de acasă pentru a-și îndeplini visul. Odată ajuns acasă, a acceptat invitația lui Cătălin Măruță de a merge în platoul emisiunii sale și de a vorbi despre experiența Survivor România care i-a schimbat viața din multe puncte de vedere. Se pare că acesta a intrat în concurs cu nici mai mult, nici mai puțin de 65 e kilograme, iar pe tot parcusul competiției a reușit să scape de 15 dintre ele, fostul concurent punând pe seama faptului că a stat în exil lucrul acesta. Aflat în jungla Dominicană nu și-a dat seama cam cât de mare este schimbarea, dar colegii lui i-au dat de înțeles că este cu mult mai slab decât în momentul intrării.

Citeste si:
Carmen Tănase, despre lupta cu kilogramele în plus: „Acasă mănânc...
Carmen Tănase, despre lupta...

„Peste 10 kilograme. La proba cântarului am văzut 10 kilograme pierdute, după care am mai dat jos vreo 3-4, dar nu am mai găsit cântarul și clar nu mă mai găsea a doua oară, deveneam transparent. Aproape 15 kilograme am slăbit din 65. Am ajuns la vreo 50. Probabil am slăbit mult de la perioada exilului… căci la întoarcerea de la al doilea exil am intrat cu băieții mei în apă și chiar s-au uitat la mine «mamă, Doru, ai cam slăbit, ce-i drept».

Și atunci le-a spus «să vă pupe tata, hai să vedem cine urmează, ca să intrați și voi în cea mai bună formă». Și atunci a fost ultima oară, s-au închis porțile exilului. Cum am spus, pentru mine și pentru Relu a fost exilul acela, gata, atât. Noi am intrat în cea mai bună formă a noastră și acolo, da, am slăbit cel mai mult”, a declarat Doru Răduță, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Citeste si:
Micutzu a slăbit 50 de kilograme. Cum a reușit să câștige lupta...
Micutzu a slăbit 50 de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Mai 2022 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.