Carmen Tănase a vorbit, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat de curând, despre lupta grea cu kilogramele în plus pe care o duce de ani buni. În ultima vreme, fanii au remarcat o schimbare considerabilă în ceea ce privește aspectul ei fizic și și-au dorit să afle mai multe detalii din partea sa.

Carmen Tănase s-a luptat cu kilogramele în plus

Carmen Tănase este una dintre cele mai mari actrițe din țara noastră, iar la vârsta de 62 de ani se menține în formă. Vedeta s-a luptat ani la rând cu kilogramele în plus și a recunoscut că deși a ținut tot timpul de diete și aproape că nu există vreuna la care să nu fi apelat, dar nu avut niciun rezultat. Nu toate au fost ținute degeaba, pentru că o parte dintre ele au dat rezultate pe termen scurt, ceea ce înseamnă că după terminarea regimului alimentar, kilogramele s-au pus la loc.

“Tot timpul am ținut. Am ținut toate dietele posibile. Nu cred că există dietă să nu o fi ținut-o. ‘Aiurea în tramvai’. Degeaba. Am ținut și unele care au funcționat, dar după ce s-a terminat dieta, s-au pus la loc kilogramele. E stres mult. Din cauza aceasta. Dacă aș scăpa de stres… Dar cum? Nu prea ai cum să scapi!”, a declarat Carmen Tănase, pentru viva.ro.

Actrița din serialul Clanul a mai zis că are parte și de foarte mult stres în viața sa și nu știe cum să scape de acesta. Sunt multe momente în care simte că acesta pune stăpânire pe ea. Înainte, își făcea timp și pentru a găti, din când în când, dar acum nici pentru acest lucru nu mai are timp suficient. Petrece foarte puțin pe acasă, iar când lucrul acesta se întâmplă, vrea doar să stea degeaba sau își învață replicile pentru serial.

Carmen Tănase a mai zis că prietenii ei știu foarte bine ce anume mănânc ea în ultima vreme, mai exact mozarella cu roșii, pentru că se consumă foarte repede, iar lucrul acesta o ajută, pentru că nu are timp de stat la masă. Când decide să ia masa la restaurant este cu totul și cu totul diferit față de cum stă situația în propria casă. Consideră că sunt lucruri mult mai importante de făcut decât a sta la masă, de aceea mănâncă mereu pe grabă.

Citeste si:
Cum a reacționat Adrian Minune când și-a văzut fiica împușcată în...
Cum a reacționat Adrian...

“Gătesc. Și făceam lucrul acesta, mai ales de când m-am mutat la țară o luasem tare cu gătitul, toată ziua bună ziua, care cum venea, ce își dorea, dar acum nu mai am cum. Nu mai am timp. Deloc. Puținul timp cât stau acasă am de învățat sau, pur și simplu, vreau să stau.

În ultima vreme, cine mă aude s-a săturat, că mănânc doar mozarella cu roșii. Pentru că se mănâncă foarte repede, nu am timp să stau la masă să mănânc. Când mă duc la un restaurant este altceva, dar acasă mănânc mai mult cu capul în frigider. Nu pierd timpul acasă să mănânc. Nu mă așez la masă, consider altceva mult mai important.”, a mai zis actrița.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Februarie 2023 - 04 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.