Showbiz 16 Mai 2022 12:05 de Diana Oprișan
Laura Giurcanu a mărturisit care sunt planurile sale de viitor, după ce a participat la Survivor România. Iată ce a povestit fostul model!

Care sunt planurile de viitor ale Laurei Giurcanu

Laura Giurcanu a intrat din nou în atenția internauților, după ce a decis să participe la Survivor România, concurs în care s-a descurcat de minune până într-un anumit punct. Blondina a adus multe puncte pentru echipa ei și a făcut tot ceea ce a stat în putință pentru a-i ajuta pe cei din echipa sa, chiar dacă au pierdut cele mai importante lupte din competiție. Chiar dacă acum oamenii o recunosc datorită emisiunii de la Pro TV, ea nu este străină de camerele de filmat.

Blondina a avut o carieră în modeliing, la care a renunțat, pentru că voia să se exprime, să scrie și să vorbească și, de asemenea, să fie deschisă în fața oamenilor. Vedetei a început să îi placă lucrul acesta, în momentul în care a și câștigat primii ei bani și a avut posibilitatea de a renunța la modelling și de a se focusa pe ceva ce îi aduce o mai mare bucurie la vremea respectivă. Toate întâmplările prin care a trecut au învățat-o să vadă lucrurile cu o oarecare maturitate, iar după plecarea sa din Republica Dominicană s-a gândit serios la întoarcea sa.

Mai mult de atât, fosta concurentă de la Survivor România s-a gândit deja și ce anume va face cu toți banii câștigați în concurs. Laura Giurcanu vrea să își cumpere un apartament pe care să îl amenajeze după bunul ei plac și în care să locuiască pentru tot restul vieții.

„Am renunțat la modelling pentru că voiam mult să mă exprim, să vorbesc și să scriu, să fiu deschisă și sinceră în fața oamenilor, iar la ceva timp după ce am făcut asta, a început să fie și monetizat, lucru care mi-a permis să pot renunța la modelling și să mă focusez pe ceva ce îmi aducea mai multă bucurie atunci. Acum îmi e dor și e posibil să îi mai dau o șansă, chiar m-am gândit mult la asta când eram plecată. Văd totul mult mai diferit acum, cu maturitate”, a declarat Laura Giurcanu, pentru viva.ro.

Citeste si:
Bianca Patrichi a dat cărțile pe față. De cine s-a temut la...
Bianca Patrichi a dat cărțile...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Mai 2022 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.