Showbiz 2 Mai 2022 14:19 de Diana Oprișan
Banii pe care Laura Giurcanu i-a câștigat de la Survivor România nu sunt deloc puțini. Ce plan are modelul cu suma de bani respectivă!

Laura Giurcanu are planul bine pus la punct

Laura Giurcanu a plecat în Republica Dominicană cu gândul de a ajunge în marea finală și, cine știe, de a fi ea cea care să câștge marele premiu al emisiunii Survivor, dar norocul nu a fost de partea sa. Fosta Faimoasă a demonstrat că este o concurentă puternică, a adus puncte pentru echipa sa și astfel a scăpat de nominalizările venite din partea colegilor săi în cadrul consiliilor de nominalizare pentru o vreme. Când i-a venit rândul, și-a dat seama că nu a avut parte de o susținere atât de mare din partea fanilor ei pe cât s-ar fi așteptat, fiind astfel nevoită să plece din concurs.

Chiar dacă ar fi avut foarte multe lucruri de demonstrat, blondinei nu i-a părut rău că a fost eliminată, ci s-a bucurat mai tare pentru faptul că a decis să participe și a avut parte de o experiență unică în viață. Laura Giurcanu, odată ajunsă în România, s-a bucurat de toată mâncarea care i-a lipsit în Republica Dominicană, dar și-a văzut prietenii și familia de care îi era atât de dor.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că absolut toți cei care acceptă să participe la Survivor România sunt plătiți foarte, foarte bine, iar Laura Giurcanu s-a întors în țară cu o sumă frumușică având în vedere faptul că a rezistat destul de mult timp în Republica Dominicană. Într-un interviu pe care fosta concurentă de la Survivor România l-a acordat, a spus clar care este planul său pe care și-a propus să îl ducă la bun final char anul acesta.

„Am un plan și anul ăsta am să-l duc la capăt, îndeplinindu-mi această dorință foarte profundă. Îmi doresc să îmi iau primul apartament și să-mi construiesc acel acasă”, a declarat Laura Giurcanu, pentru viva.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Mai 2022 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.