În timp ce se afla în cadrul competiției Survivor România, despre Laura Giurcanu s-a spus că ar avea o relație cu TJ Miles, mai ales că la început aceștia era foarte, foarte apropiați.

Laura Giurcanu a spus întregul adevăr

Laura Giurcanu continuă seria dezvăluirilor despre foștii ei colegi de la Survivor România. Despre Andreea Tonciu a spus că a avut mai multe apariții în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță decât intrări pe traseu, iar de Cătălin Zmărăndescu a recunoscut că este dezamăgită având în vedere toate afirmațiile pe care sportivul la rândul lui le-a făcut despre ea și care nu i-au picat deloc bine.

Odată ajunsă în România, având ocazia de a le prezenta oamenilor și partea ei de poveste, vedeta a decis să discute deschis și despre presupusa relație pe care a avut-o cu TJ Miles, colegul ei, dar și despre mometul în care prietenia lor și cea pe care ambii o aveau cu Emil Rengle s-a rupt. Fosta concurentă a emisiunii de la Pro TV a explicat cum a decis să se îndepărteze de cei doi și a dat detalii pe care fanii concursului nu au cum să le vadă nici la TV, nici pe rețelele sociale.

„Eu mă depărtasem de TJ și Emil. Eu în ultimele zile nu mai petreceam timp nici cu Emil, nici cu TJ, pentru că am auzit cum Emil îl bârfea pe TJ, deși îl considera „fratele lui”. Nu mai puteam să îl ascult: vorbea cu mine despre cineva, cu altcineva despre mine. Eu nu port pică nimănui. Ei erau „frați activi”, mie mi s-a părut ciudat că și TJ i-a reproșat ce i-a reproșat lui Emil, că aia era problema mea, eu nu i-am zis lui TJ să nu fie prieten cu Rengle. Apoi a început să zică și el că și pe mine mă bârfea. Și atunci m-am îndepărtat și de TJ”, a povestit Laura Giurcanu, la Pro TV.

Mai mult de atât, fosta Faimoasă și-a caracterizat și foștii colegi. Despre Roxana Ciuhulescu, de exemplu, a spus că ea credea că este puternică, cerebrală și mișto, dar am văzut contrariul, iar despre Xonia că este o fată mișto.

Citeste si:
Feli Donose are un nou iubit după despărțirea de tatăl fiicei sale:...
Feli Donose are un nou iubit...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Aprilie 2022 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.