Showbiz 12 Mai 2022 15:56 de Diana Oprișan
Dorian Popa a trecut printr-o situație jenantă într-un restaurant celebru din Paris, după ce și-a dat seama că a comandat de 65 de euro și nu putea plăti cu telefonul. Cum a gestionat vloggerul momentul cu pricina.

Dorian Popa, moment penibil în Paris

Dorian Popa se află de câteva zile bune în Paris, de unde îi încântă pe fanii lui cu vloguri care mai de care mai interesante, în care fie le prezintă frumusețile capitalei Franței, fie face tot felul de provocări pe care aceștia le urmăresc cu mare interes în fiecare dimineață. Dacă până acum a fost încântat de oraș și a avut parte numai de momente frumoase, recent el a trecut printr-un moment penibil pe care nu îl va uita prea curând. Artistul se afla într-un dintre cele mai cunoscute restaurante din Paris, iar după ce și-a dat o comandă de 65 de euro și a vrut să achite comanda, a fost înștiințat că POS-ul lor nu era wireless, iar el nici măcar nu avea portofelul la el.

Văzându-se pus într-o asemenea situație, a luat legătura cu managerul restaurantului cu pricina, iar el a transmis că este în regulă să plece și să revină a doua zi cu condiția să își lase acolo buletinul drept o garanție a faptului că va reveni să plătească, iar greu d-abia în momentul acela a început, fiindcă nici măcar actul de identitate nu îl avea.

„Am trecut prin cea mai penibilă situație din viața vieților mele. Eram la Emily in Paris aici. Totul frumos, vinuț roșu, parcă simțeam și o căldurică în corp de la păhăruțul ăla, ne-am făcut treaba până pe la 8 când venea următoarea rezervare

La 8 fără 5 i-am zis ăluia că suntem gata, el zice stați liniștiți. Vine cu POS și când vede că scot telefonul zice no, no, no wireless, inserați cardul. Am mai întâlnit asta în Paris, e adevărat, dar nu la restaurante. La ciocioabe, buticuri. Mi-a căzut fața când am văzut. Eu nu am portofel la mine, nu am nimic. Am Apple Pay, frate, pentru că trăim în 2022 și suntem în Franța, Paris, da? Îi zic încearcă, n-are cum. Dau eu cu telefonul pe acolo, nu făcea POS ăla nimic.

Citeste si:
Jean de la Craiova, influențat de Dorian Popa. Ce schimbare vrea să...
Jean de la Craiova,...

Zic, ok, hai să vedem cum facem. Uber până la hotel 40 de minute, înapoi încă 40 de minute. Vă dați seama că o oră și jumătate trebuia să stau ca boul în Uber să mă duc să iau cardul și să mă întorc să plătesc. Aparate care să aibă descărcare wireless, bancomate, foarte puține sunt. Deci asta pica din start. Și i-am zis că ne întoarcem mâine dimineață. Și fiți atenți aici cum a început cea mai penibilă milogeală. Cum să-i explic eu ăstuia că ne întoarcem mâine dimineață să plătim 65 de euro cu 20% tips inclus. Că am mai făcut și pe barosanul ca idiotul. Mi-a plăcut atât de mult că ne-au ajutat și că ne-au pus la masă înaintea rezervării de la 8 încât am zis cât ai tips, 10%? Hai să fie 20%. Aruncam cu banii eu, dar nu aveam cu ce. Și, într-un final, după ce l-am sunat pe manager care nu era aici și care a zis că nu e nicio problemă, să plece acasă, să lase buletinul și să se întoarcă mâine să plătească… ce să vezi, nu am nici buletin. Ce buletin să las?”, a povestit Dorian Popa, pe YouTube.

Citeste si:
Portofel cu droguri găsit pe stradă, în Arad, ajuns la polițiștii...
Portofel cu droguri găsit pe...

Cântărețul a recunoscut că s-a simțit ca ultimul om și a lăsat acolo bijuteria pe care o aveam la gât, urmând ca a doua zi să meargă pentru a achita nota de plată. Așa cum era de așteptat, Dorian Popa a postat și un vlog în care a vorbit despre situația prin care a trecut și în care le-a arătat fanilor că s-a ținut de cuvânt și a plătit tot ceea ce a consumat, lăsând și un tips generos.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Mai 2022 - 03 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.