Showbiz 10 Mai 2022 13:20 de Diana Oprișan
Nicoleta Nucă și Alex Ursache s-au logodit anul trecut, iar în curând cei doi îndrăgostiți își vor uni destinele într-un loc special pentru frumoasa artistă. C destinație au ales și de ce!

Unde va avea loc nunta artistei

Nicoleta Nucă trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu toboșarul Alex Ursache, pe care l-a cunoscut în cadrul unei petreceri și de care s-a îndrăgostit pe loc. Sentimentul a fost reciproc, iar relația lor a evoluat destul de repede, anul trecut ajungând chiar să se logodească. Acum, aceștia se pregătesc pentru una dintre cele mai importante zile din viața lor și anume cea în care își vor uni destinele. Vedeta s-a gândit la fiecare detaliu, iar pentru început s-a gândit că i-ar plăcea ca nunta ei să aibă loc în Italia, țară care îi este extrem de dragă artistei mai ales că a locuit o vreme acolo. Nu doar ea vrea să îmbrace rochia de mireasă în țara respectivă, ci se pare că este și dorința viitorului ei soț.

„Pentru că este foarte frumos! Eu am locuit în Italia și îmi place foarte mult țara. Pur și simplu este o țară foarte frumoasă și asta ne-am dorit!”, a zis cântăreața, pentru wowbiz.ro.

În timp ce multe vedete de la noi din țară vor o petrecere de zile mari cu zeci sau sute de invitați, nu este și cazul îndrăgostiților. Niciunul dintre nu preferă evenimentele grandioase pentru care ar pierde mulți bani și multă energie, ci preferă să aibă parte de o nuntă intimă, la care să participe doar cele mai apropiate persoane din viețile lor, cum ar fi părinții. Artista a mai mărturisit că nu vor ca unii oameni să le fie alături în ziua nunții doar de dragul de a face prezența și de aceea se vor limita la aproximativ 15 oameni. Nicoleta Nucă a fost mereu genul de femeie care nu a ținut cont de reguli sau de tradiții și nu o va face nici acum, fapt care nu este deloc surprinzător pentru fanii ei, care o știu de la începuturile carierei sale.

Citeste si:
Bolile oamenilor pe care le poate face și câinele tău
Bolile oamenilor pe care le...

„Ne dorim o nuntă foarte mică, cât mai mică și cât mai intimă, la care vor participa doar cei mai apropiați oameni, gen părinții și prima mână de oameni din viața noastră și cam atât. Nu suntem genul cu evenimente grandioase și sute de oameni care să vină doar să facă prezența(...) Cred că ne rezumăm la 15 oameni, la modul acela va fi”, a declarat Nicoleta Nucă, pentru viva.ro.

Cântăreața nu pune accentul doar pe viața privată, ci face în continuare ceea ce iubește mai mult și anume muzică. Astfel, recent a lansat o melodie specială pentru ea, cu un mesaj puternic, pe care a numit-o „Nimeni nu-i perfect”.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Mai 2022 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.