Ziua de astăzi este una specială pentru Nicoleta Nucă, dar și pentru cei care o îndrăgesc pe artistă. Vedeta își serbează ziua de naștere și încă de la primele ore ale zilei a fost surprinsă de admiratorii ei cu mesaje care mai de care mai frumoase, dar niciunul dintre acestea nu se poate compara cu cel primit din partea partnenerului ei de viață, Alex Ursache.

La mulți ani, Nicoleta Nucă!

Ziua de 26 ianuarie 2022 este ziua în care Nicoleta Nucă împlinește vârsta de 28 de ani. Iubitul ei nu a putut lăsa o asemenea zi să treacă neobservată și a reușit să îi demonstreze frumoasei sale partenere de viață cât de mult o iubește. Acesta i-a făcut o urare foarte romantică și emoționantă artistei, încă de la miezul nopții. A fost printre primele persoane care i-au făcut urări fostei concurente de la Bravo, ai stil.

"Cuvinte ar fi prea puține ca să exprime ce simt pentru tine.. Te iubesc infinit! La mulți ani iubirea mea!", i-a transmis Alex Ursache iubitei sale.

Sursa foto (c): Nicoleta Nucă/Instagram

Ea nu s-a putut abține să nu se laude cu partenerul ei de viață și a repostat cuvintele sale însoțite, de asemenea, de un mesaj de mulțumire care i-a emoționat pe umăritorii ei până la lacrimi. Mai mult de atât, Alex Ursache i-a făcut și un cadou femeii vieții sale, iar imaginile cu acesta au apărut imediat pe internet, spre bucuria fanilor curioși care au așteptat cu sufletul la gură să vadă ce a primit cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 28 de ani.

"Mulțumesc mult baby! Și eu te iubesc și îți mulțumesc pentru că esti lângă mine cu bune și cu rele!", a notat Nicoleta Nucă, la Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Ianuarie 2022 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.