Showbiz 10 Mai 2022 11:54 de Diana Oprișan
Bianca Comănici, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, a spus cum își imaginează ea că va fi ziua nunții sale, punând clar accentul pe faptul că nu își dorește nimic tradițional.

Bianca Comănici, despre ziua nunții sale

Bianca Comănici a devenit cunoscută odată cu participarea sa în cadrul emisiunii Puterea Dragostei, iar mai apoi lumea a continuat să discute despre ea din cauza scandalului în care a fost implicată cu fostul ei partener de viață, Livian. Aceștia și-au adus acuzații grave în public, iar mulți au fost de părere că vedeta nu își va reveni prea ușor de pe urma separării de fostul ei iubit, ceea ce nu s-a întâmplat. Ea și-a revenit destul de repede, mai ales că a fost ocupată cu tot felul de proiecte în care s-a implicat și care au avut un real succes, cum ar fi emisiunea pe care o prezintă alături de fostul concurent de la Survivor România, Ștefan Ciuhulescu.

Aceștia se descurcă de minune și fac o echipă bună împreună. În cadrul emisiunii lor, Bianca Comănici a vorbit și despre ziua nunții sale care, probabil, nu va veni prea curând, dar la care se gândește. Bruneta nu vrea să aibă parte de o nuntă tradițională, iar în ceea ce privește dansul mirilor nu vrea să fie ceva special, pentru că nu se descurcă prea bine nici la acest capitol. Ștefan Ciuhulescu nu a fost de acord cu ea, ci a afirmat că se pricepe destul de bine la dans, deși nu spune asta despre ea.

“În primul rând, nu va trebui! Nunta mea va fi una non-conformistă. Nu va exista nimic tradițional. Adică dansul mirilor va fi ceva foarte lejer. Nu facem vals, nu facem nimic pompos. Nu va fi cazul. Până și tata mi-a spus că trebuie să învăț să dansez Sârba pentru că o să-l fac de râs.”, a spus Bianca Comănici, la „Bărbați vs. Femei”.

Mai mult de atât, în cadrul emisiunii pe care o moderează, „Bărbați vs. Femei”, Ștefan Ciuhulescu și Bianca Comănici au avut de îndeplinit anumite provocări printre care s-au aflat și unele care implicau dansul și unde ea a fost de părere că fostul concurent de la Survivor România 2021 s-a descurcat cu mult mai bine decât ea, mai ales că este un mare iubitor al aplicației TikTok, unde pierde ore bune, spre bucuria fanilor care stau cu ochii pe el la orice pas.

Citeste si:
Formează sau nu Andreea Bălan și Jador un cuplu. Fosta concurentă...
Formează sau nu Andreea Bălan...

“Tu știi să dansezi mai bine! (…) Unde știu eu să dansez că zici că sunt pițigoi!”, i-a zis Bianca Comănici lui Ștefan Ciuhulescu.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Mai 2022 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.