Bianca Comănici este o femeie împlinită din punct de vedere profesional, dar nu poate afirma același lucru și când vine vorba despe iubire. Vedeta a suferit mai multe dezamăgiri în dragoste, iar una dintre cele mai mari a avut loc, în Ajunul Crăciunului, acum câțiva ani.

Bianca Comănici nu a avut noroc în dragoste

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a vorbit în cadrul emisiunii pe care o prezintă alături de Ștefan Ciuhulescu, „Bărbați vs Femei” despre una dintre experiențele sale din trecut care i-au lăsat un gust amar. În perioada Sărbătorilor de iarnă, părinții vedetei muncea din greu și erau rare momentele în care apucau să se bucure de Crăciun împreună.

Astfel, când avea doar 17 ani, se pregătea să iasă în club și s-a pregătit intens pentru ieșirea respectivă. La vremea aceea, ea și iubitul ei se despărțiseră și suferea enorm de pe urma celor întâmplate. Din fericire pentru ea, putea urmări toate mișcările pe care acestea le făcea, prin intermediul unui sistem de localizare pe care îl avea pe telefon. Datorită acestuia și-a dat seama că era mințită în repetate rânduri, iar dezamăgirea ei a fost și mai mare.

La finalul povestirii, Bianca Comănici le-a dat și un sfat prețios celor care îi urmăreau și anume să nu le spună secretele altora niciodată, pentru că vor ajunge să fie trădați, la fel cum a pățit și ea în ziua respectivă.

„Părinții mei lucrau de sărbători, nu prea stăteam cu ei. Pot să îți zic o întâmplare, mai mare fiind, în jur de 17 ani. M-am pregătit pentru club. M-am aranjat frumos. Ce crezi că făceam eu de Crăciun? Sufeream după fostul meu prieten. Puteam să urmăresc fiecare mișcare a lui, dacă se plimba, dacă asculta muzică, cu cine era. În Ajun trebuia să ne vedem, dar nu mi-a mai răspuns la telefon.Mă duc în club, acolo cunosc o fată, o știam. I-am spus supărările mele legate de iubitul meu. L-am căutat, m-am uitat pe hartă și am văzut că nu mai e lângă mine, s-a dus la alt club.

Citeste si:
Feli și iubitul ei s-au despărțit. Primele declarații ale artistei:...
Feli și iubitul ei s-au...

După, iar a dispărut locația, se vedea un sat de lângă Tecuci. Îi dau mesaj, îl întreb dacă vrea să ne întâlnim. El mi-a spus că nu e în oraș, dar pe locație îmi arăta că minte. Am văzut exact unde mergea mașina. Îi spun prietenei respective că ne-am certat, că îl iubesc. Mi-a spus că se rezolvă, să stau liniștită. Când ajung acasă, la 4 dimineața, văd că dispare locația. Ceva mi s-a părut putred, de atunci n-a mai apărut. I-a spus fata, că ea după s-a combinat cu el. Nu vă spuneți secretele niciodată nimănui”, a declarat Bianca Comanici, în emisiunea „Bărbați vs Femei”.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Decembrie 2021 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.