Showbiz 10 Mai 2022 10:35 de Diana Oprișan
Fanii Survivor România au luat foc pe internet, în urma ediției de seara trecută în care Blaze a făcut o serie de afirmații dure despre ceillalți colegi. Unii au spus clar că el este cel care merită să fie eliminat.

Blaze, făcut praf de fanii Survivor

Ediția de seara trecută a emisiunii de la Pro TV a fost un care i-a adus în atenția telespectatorilor pe Vulturi. Aceștia au pierdut jocul pentru imunitate în fața adversarilor, fiind astfel nevoiți să se nominalizeze, ceea ce le-a fost foarte greu având în vedere faptul că au mai rămas atât de puțini și că între ei s-au creat câteva legături speciale. În urma consiliului, au fost propuși pentru eliminare Blaze, Marian Drăgulescu și Doru Răduță, iar cei de acasă sunt de părere că primul dintre ei este cel care ar trebui să plece.

Atitudinea lui Blaze față de colegii lui a fost cea care i-a deranjat pe cei din fața micilor ecrane. Mulți i-au transmis că ar trebui să meargă acasă la soția lui șla finalul acestei săptămâni, deoarece el nu le este superior celorllalți așa cum lasă să se vadă și l-au catalogat ca fiind un un egoist, care nu are nici cea mai mică idee cum să lucreze în echipă. Cineva s-a bucurat extrem de tare că nu a mai reușit să câștige imunitatea personală, cel mai rapid dintre ei fiind de data aceasta Alex Delea. Rămâne de văzut care dintre cei trei Vulturi va părăsi competiția, dar cert este că lupta este foarte strânsă și că fiecare își dorește să ajungă tot mai aproape de marea finală și, cine știe, să câștige marele premiu.

Nu este pentru prima dată când fostul Războinic i-a scos din sărite pe cei de acasă, iar ei nu au ezitat să își exprime nemulțumirea față de el în secțiunea de comentarii.

“A explicat pentru a mia oară cum Delea a fost individualist și este el pentru echipă…”/ “Blaze e cel mai invidios personaj din acest sezon. Cine este mai bun decât el…urmează să fie ‘atacat.’”,“Ca să se scoată, ca de fapt el voia Tj ca să se salveze și sa nu fie propus spre eliminare…El întotdeauna s-a luptat pentru colanul de imunitate individuala ca să scape…El e individualist, nu Delea. DELEA a jucat întotdeauna pentru echipa!!”, “Se crede un etalon pentru echipă! Toți sunt individualiști numai el e un altruist! De fapt, e cel mai disperat concurent, disperat după validări, după atenție, cel mai individualist și egocentric concurent!”, au transmis fanii în comentarii.

Citeste si:
Bianca Patrichi a dat cărțile pe față. De cine s-a temut la...
Bianca Patrichi a dat cărțile...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Mai 2022 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.