Showbiz 9 Mai 2022 13:55 de Diana Oprișan
Andreea Bălan și Mirela Vaida sunt de partea Alinei Sorescu. Vedetele i-au transmis mesaje de susținere acesteia, imediat după ce vedeta a confirmat divorțul de partenerul ei.

Mai multe vedete sunt alături de Alina Sorescu

Alina Sorescu trăia o poveste de dragoste cu Alex Ciucu de mai bine de 12 ani. Aceștia au decis să își spună adio, în ciuda faptului că formau o familue frumoasă și că au împreună două fiice pe care ambii le iubesc în aceeși măsură. Elena Carolina, în vârstă de 8 ani, și Ana Raisa, în vârstă de 5 ani sunt cele mai importante ființe din viața lor și ticmai pentru el, ea a preferat să fie discretă în ceea ce privește separarea de fostul soț. Ea a fost mereu genul de om care s-a ținut departe de scandaluri, dar nu a avut cum să tacă în ceea ce privește divorțul, mai ales că au apărut mai multe informații greșite pe care a simțit nevoia să le clarifice.

În plus, soțul ei a introdus o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului, iar lina Sorescu a promis că va face tot ceea ce îi stă în putință pentru a-și ține copiii departe de aceste discuții și va munci pentru a le crește în armonie ca și până acum. Vedeta a ținut să le mulțumească și părinților ei pentru toată susținerea pe care i-au oferit, când a avut cea mai mare nevoie de ei.

”Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului. Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare”, a transmis Alina Sorescu, pe Instagram.

Citeste si:
Ce i-a făcut Alex Dobrescu mamei Cristinei Cioran: Vreau să-i cer...
Ce i-a făcut Alex Dobrescu...

În dreptul acestor declarații au apărut comentariile mai multor persoane publice de la noi, care nu s-au putut abține să nu își arate suportul față de Alina Sorescu, pe care o apreciază și pe care o respectă. Mirela Vaida, Andreea Bălan, Simona Gherghe, dar și multe altele i-au transmis gândurile lor, dar comentariul care a tras cel mai tare atenția a fost cel dat de fosta soție a lui George Burcea.

„Copiii stau cu mama”, a transmis Andreea Bălan.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Mai 2022 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.