Showbiz 4 Mai 2022 09:56 de Diana Oprișan
Un nou scandal a izbucnit între Andreea Bălan și George Burcea, după ce partenerul de viață al Vivianei Sposub a reclamat-o pe artistă la Protecția Animalelor. Care a fost reacția ei!

Andreea Bălan, recție dură după ce a fost reclamată de fostul soț

În urmă cu doar câteva zile, George Burcea a postat în mediul online niște imagini cu un puternic impact emoțional în care se afla animalul de companie pe care l-a avut alături de fosta lui soție. Cățelul se afla într-o stare nu tocmai bună, iar actorul a spus că de vină pentru starea animalului este nimeni alta decât Andreea Bălan care nu i-a permis să îl ia de acolo, când a avut intenția. Iubitul Vivianei Sposub a cerut în repetate rânduri să îl ducă în altă parte și să aibă grijă de el, dar s-a lovit de un refuz de fiecare dată și nu a avut nicio putere

Văzând starea în care el se află acum, a decis că Andreea Bălan este vinovată și trebuie să plătească, așa că a luat legătura cu Protecția Animalelor care speră să îl ajute în acest sens. La scurt timp, cântăreața a auzit și ea acuzațiile care i s-au adus și nu s-a putut abține să nu aibă o reacție în acest sens. Vedeta a făcut o postare pe social media prin intermediul căreia a transmis că animalul este grav bolnav și că are nevoie de tratament. Ea s-a ocupat de acesta, deși a fost nevoită să scoată din buzunar o sumă mare de bani, conform declarațiilor sale. Andreea Bălan a ținut să precizeze, la final, că ea și bunica au grijă de fiicele ei și ale lui George Burcea, iar el ar trebui să aibă grijă măcar de cățel.

„Cățelul e bolnav și necesită tratament zilnic, ceea ce eu și Buni am făcut luni de zile. Am facturile și rețetele de la veterinar, așa că ceea ce insinuează el (n.red. George Burcea) este aberant și irelevant. Acum e rândul lui să îl îngrijească și o să vadă că nu e ușor și ieftin deloc. Cred că e suficient că eu și Buni avem grijă de fete din toate punctele de vedere, măcar să aibă și el grijă de cățel”, a scris Andreea Bălan, pe social media.

Citind postarea ei, fanii au fost curioși să vadă dacă partenerul de viață al fostei concurente de la Bravo, ai stil îi va da replica sau dacă va lăsa autoritățile să își facă treaba.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Mai 2022 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.