Showbiz 6 Mai 2022 15:24 de Diana Oprișan
Relu Pănescu a vorbit despre experiența Survivor România, de pe urma căreia a avut extrem de multe lucruri de învățat. De asemenea fostul Războinic a spus și câte kilograme a slăbit pe durata competiției.

Câte kilograme a slăbit Relu Pănescu la Survivor

În cadrul emisiunii Survivor România, Relu Pănescu a simțit foarte mult lipsa hranei, la fel ca mulți dintre colegii lui. Din cauza faptului că nu s-a hrănit corespunzător, fostul concurent a reușit să slăbească 14 kilograme și a recunoscut că a avut un șoc la proba cântarului, pe care au putut să o vadă și telespectatorii. Tot el a spus că nu a mai avut atât de puține kilograme ca acum de pe vremea când era în liceu, adică în urmă cu 32 de ani.

„În primele două luni am slăbit 14 kg, am fost de-a dreptul şocat în momentul în care la proba cântarului, filmată în acel consiliu, am văzut cu ochii mei cifra electronică afişată. Atâtea kilograme nu am avut nici măcar în ultimul an de liceu, în urmă cu 32 de ani”, a declarat Relu Pănescu, potrivit fanatik.ro.

Având în vedere că a fost cel mai în vârstă dintre colegii lui, adaptarea lui a fost una mult mai grea. La cei 50 de ani ai săi, el a reușit chiar să îi învingă pe cei mai tineri și mai puterrnici dintre ei. Experiența Survivor România a fost una de pe urma căreia a avut foarte multe lucruri de învățat, incusiv să aprecieze mai mult mâncarea și să nu mai facă mofturi în ceea ce privește alegerea felului de mâncare.

A promis că va aprecia fiecare bucățică de mâncare și a povestit că după eliminarea sa din concurs nu se mai putea opri din mâncat, dar a reușit să se controleze ușor, ușor. Cel mai tare s-a bucurat ca și-a putut revedea familia de care i-a fost extrem de dor și cu care nu a vorbit prea des. De regulă, viața pe care Războinicii și Faimoșii nu este atât de simplă pe cât pare din fața micilor ecrane, iar acest lucru a fost confirmat și de către cei care au acceptat provocarea anul acesta.

Citeste si:
Carmen Tănase, despre lupta cu kilogramele în plus: „Acasă mănânc...
Carmen Tănase, despre lupta...

„Pot spune că în urma acestei experienţe trăite acolo, voi pune preţ pe mâncare, nu voi mai face mofturi şi figuri faţă de mâncare, voi aprecia fiecare bucăţică de pâine, aş putea spune. Primele zile după eliminarea din aventura Survivor România 2022 au fost critice, au fost foarte delicate, pentru că devoram orice primeam de mâncare, dar treptat am reuşit să-mi ţin sub control senzaţia de foame, mai puţin faţă de dulciuri”, a mai zis fostul concurentul de la Survivor România.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Mai 2022 - 03 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.