Relu Pănescu a făcut niște declarații total neașteptate despre foștii lui colegi de la Survivor România. Unora nu le-a venit să creadă cât de urât a fost tratat cel mai în vârstă dintre ei.

Relu Pănescu, mărturisiri despre foștii lui colegi

Având în vedere faptul că are o vârstă înaintată față de foștii lui colegi, lui Relu Pănescu i-a fost mai greu să facă față tuturor provocărilor de la Survivor România. Contrar așteptărilor, el chiar s-a descurcat destul de bine și a rezistat destul de multă vreme în concurs, deși Războinicii l-au votat în repetate rânduri pentru eliminare. Cei din fața micilor ecrane l-au vrut în competiție, l-au votat și au reușit să îl ajute să rămână și se bucure de experiență, dar nu prea mult, fiindcă fanii celorlalți concurenți s-au dovedit a fi ceva mai puternici.

Odată ajuns acasă, după ce și-a revăzut familia și după ce a mâncat pe săturate, Relu Pănescu a oferit o serie de declarații și despre foștii lui colegi din concurs pe care i-a respectat, pe care i-a ajutat când a avut ocazia, dar despre care crede că l-au acceptat de nevoie. Acesta a povestit cum a decurs prima lor întâlnire, la aeroport, moment în care și-a făcut o impresie despre Ionuț Popa care l-ar fi tratat cu superioritate atât pe el, cât și pe ceilalți, iar de atunci și-a dat seama că nu va rezona cu el nici în Republica Dominicană.

„Din primul moment în care i-am întâlnit pe aeroport, Ionuț a venit cu o atitudine de superioritate, nu față de mine, față de toți. De atunci am simțit că nu există chimie, că nu rezonăm. A fost o persoană care de cele mai multe ori când ne făceam strategiile pentru jocuri, își alegea acei adversari mult mai slab pregătiți decât el, tocmai în ideea de a fi convins că aduce punct. Eu am fost invers. Nu m-am dus la Survivor să mă joc”, a declarat Relu Pănescu, la Extrashow.

Fostul concurent de la Survivor România nu a crezut că el va fi cel care va părăsi compertiția, mai ales că a fost salvat de atât de multe ori, dar nu avut noroc. A regretat enorm faptul că a plecat și și-a luat la revedere de la ceillalți cu ochii în lacrimi.

„În momentul în care domnul Dan a anunțat că voi părăsi competiția, am fost oarecum surprins. Nu mă așteptam, așa cum a și spus TJ. Înainte cu o oră de a ne prezenta în consiliul de eliminare m-a întrebat TJ, eram pe balansoarul făcut de CRBL, și a venit TJ și m-a întrebat cine cred că pleacă și eu i-am spus că eu nu plec. Era foarte surprins de atitudinea mea, de siguranța mea”, a mai spus fostul concurent.

Citeste si:
Care sunt preferații lui Jorge de la Survivor. Ce a declarat despre...
Care sunt preferații lui...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Aprilie 2022 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.