Soția lui Relu Pănescu a oferit primele declarații despre plecarea soțului ei din concurs, după ce nu a primit suficient de multă susținere din partea celor de acasă, așa cum s-a întâmplat până acum.

Cerasela Pănescu, despre eliminarea soțului de la Survivor

Cea mai recentă ediție a emisiunii Survivor România de la Pro TV a fost una extrem de tensionată pentru o parte dintre concurenți rămași în Republica Dominicană, care au fost votați pentru eliminare. Este vorba despre TJ Miles, Mari Fica și Relu Pănescu. Cel din urmă a părăsit emisiunea, chiar dacă își dorea din tot sufletul lui să ajungă tot mai aproape de marea finală, dar nu a fost să fie. Colegii lui au mai mulți admiratori se pare și au primit mai multe voturi, motiv pentru care mai au încă o săptămână asigurată în competiție.

Fostul Războinic a izbucnit în plâns imediat după ce și-a auzit numele, dar într-un fel sau altul se și aștepta la lucrul acesta. Spre deosebire de alți foști concurenți, el chiar a fost apreciat de către cei de acasă, care și-au exprimat regretul în ceea ce privește eliminarea sa din concurs în secțiunile de comentarii atât pe contul de Instagram al emisiunii, cât și pe pagina de Facebook.

Nici soția lui nu a rămas indiferentă în acest sens, ci a dat primele declarații despre plecarea lui Relu Pănescu din concurs, punând foarte tare accentul pe faptul că și-a mai fi dorit să rămână, deși nu era pregătit neapărat din punct de vedere fizic.

„El și-a dorit foarte mult să mai rămână în competiție. Chiar dacă se vede că fizicul nu l-a ajutat. Sunt convinsă că putea mai departe. Din cauza asta, a fost toată familia tristă. Am vorbit cu el la telefon”, a spus Cerasela Pănescu, la Pro TV.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Aprilie 2022 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.