Showbiz 5 Mai 2022 14:24 de Diana Oprișan
Mirela Vaida și Amalia Bellantoni au fost puse pentru prima dată față în față, în urma scandalului care a izbucnit între ele, în platoul emisiunii Acces Direct.

Mirela Vaida și Amalia Bellantoni s-au comportat civilizat

Amalia Bellantoni și-a făcut, în repetate rânduri, aparația în cadrul emisiunii Acces Direct pe care o prezintă Mirela Vaida și care este urmărită zilnic de mii de români, dar nimeni nu a presupus că vedeta și moderatoarea nu se au la suflet. Fosta concurentă de la Chefi la Cuțite a fost atât de deranjată de comportamentul Mirelei Vaida, încât de considerat că ar fi mult mai bine pentru toată lumea să iasă din platou. Mai apoi, vedeta a dat o serie de explicații de cele petrecute acolo și a ținut să precizeze că Mirela Vaida nu a suportat-o niciodată și că nici măcar nu o salută, când se întâlnesc în afara programului, fapt care a făcut-o să creadă cu nu are o bună educație primită din partea părinților.

Având în vedere că fac parte din același proiect, era imposibil să nu își mai intersecteze privirile, astfel în cea mai recentă ediție a emisiunii Acces Direct, Amalia Bellantoni a fost introdusă chiar de către rivala ei, care în ciuda așteptărilor s-a comportat extrem de frumos cu ea.

„Ni s-a alăturat discuției și Amalia Bellantoni. Bine ai venit, Amalia”, a spus Mirela Vaida, la Acces Direct.

Deși erau vizibil deranjate una de prezența celeilalte, acestea au încercat să poarte o discuție cât se poate de normală. Fără să poată uita ce s-a întâmplat, Mirela Vaida chiar a ținut să precizeze că pot fi calme și că pot vorbi frumos, dar a ținut să precizeze și că fosta concurentă de la Chefi la cuțite, care a afirmat despre ea că nu are cei șapte ani de acasă, se poartă cu mai mult respect față de ea.

Citeste si:
Zanni l-a desființat pe Cristi Mitrea în direct: „Este o părere...
Zanni l-a desființat pe...

„Vezi ce frumos, ce calme vorbim acum. Mă și întrebi ‘Dacă îmi permiți’, vezi ce simplu e”, a mai spus moderatoarea.

”Tu aici ești mama casei și eu la mine acasă fac regulile mele”, a fost replica Amaliei.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Mai 2022 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.