Showbiz 3 Mai 2022 12:59 de Diana Oprișan
Amalia Bellantoni a făcut-o praf pe moderatoarea emisiunii Acces Direct, la scurt timp după ce a părăsit platoul. Se pare că Mirela Vaida a făcut niște afirmații care au deranjat-o și în urma cărora a ajuns la concluzia că nu o suportă deloc și că este, pe deasupra, lipsită de ocupație.

Amalia Bellantoni, declarații dure despre Mirela Vaida

Ediția din ziua de 2 mai a emisiunii Acces Direct a avut-o din nou ca invitată pe Amalia Bellantoni, care s-a enervat extrem de tare în timpul transmiei și a părăsit platoul. Vedeta a sesizat că de fiecare dată când ajunge în platou, moderatoarea o tratează foarte urât și nu se simte confortabil. Vedeta reality-show-ului La Famiglia de la Antena Stars merge în postura de comentator al cazurilor prezentate la Acces Direct, ceea ce înseamnă că se întâlnește destul de des cu Vaida.

În ediția respectivă, cele două femei și-au făcut reproșuri, s-au certat serios, iar totul a fost surprins pe camerele de filmat și văzute de cei de acasă, care au comentat la rândul lor subiectul. Bellantoni a spus, după acest incident din direct, că ea nu s-a certat cu nimeni, ci mai degrabă Mirela Vaida este cea care o atacă de fiecare dată când este nevoită să comenteze cazurile din emisiune. Din punctul său de vedere, ea este doar o moderatoare și ar trebui să își facă meseria, nu să își dea cu părerea despre una, despre alta.

”Eu nu m-am certat cu nimeni. Ea este cea care, de fiecare dată când mă duc în emisiune, mă împunge. Eu sunt oaspete, comentator, deci mă duc ca să comentez cazurile prezentate de emisiune. Ea nu este comentator, ea este moderator, deci trebuie să modereze, nu să își spună părerile. Doar că orice aș comenta, ea îmi taie vorba, nu am voie să spun nimic. Cu siguranță are o problemă personală cu mine, nu e prima dată când face asta”, a declarat Amalia Bellantoni, pentru fanatik.ro.

Blondina a mai spus și că modetoarea emisiunii Acces Direct nici măcar nu o salută, în momentul în care se întâlnesc în afara platoului, fapt care a făcut-o să creadă despre ea că nu este o femeie educată.

”Când mă duc acolo nici măcar nu salută, este foarte prost educată…”, a mai punctat vedeta.

Citeste si:
Emily Burghelea a numit-o pe Mirela Vaida falsă și duplicitară....
Emily Burghelea a numit-o pe...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Mai 2022 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.