Mirela Vaida este o femeie sinceră, care nu și-a ascuns niciodată viața privată de ochii lumii. Ea și partenerul ei de viață sunt împreună de mai bine de 16 ani și multă lume a ajuns să se întrebe cum au reușit să acest lucru. Cei doi soți au o viață de familie fericită și sunt împliniți din toate puntele de vedere, mai ales că au și trei copii superbi care le fac viața mai bună.

Mirela Vaida îl cunoaște pe soțul ei de 16 ani, dar au ajuns în fața altarului în urmă cu 12 ani, când și-au jurat iubire veșnică. În tot acest timp, au trecut prin multe momente împreună, dar nu au fost întotdeauna unele frumoase. Ca în orice familiei și în a lor există tot felul de discuții și certuri, dar cel mai important este că reușesc de fiecare dată să le rezolve și nu își poartă pică unul altuia.

În casa Mirelei Vaida nu e mereu lapte și miere

Cel mai mare secret al căsniciei lor este faptul că vorbesc oricând și despre orice. Vedeta este de părere că ei trebuie să comunice tot timpul, pentru că în caz contrar, nu s-ar mai înțelege atât de bine pe cât o fac acum. Mai mult de atât, Mirela Vaida și partenerul ei de viață știu că este foarte, foarte important să își lase un pic de spațiu când au nevoie și să facă, de asemenea, compromisuri. Deși are un program încărcat, prezentatoarea de la Antena 1 își face mereu timp pentru a-l petrece alături de familie.

„Noi comunicăm tot timpul. Viaţa publică şi supraexpunerea m-au făcut ca, atunci când am un moment liber, să vreau să mi-l petrec doar cu soţul, cu familia, nu cu o gaşcă întreagă de prieteni. Noi ne-am spus întotdeauna păsurile, ne-am şi certat, dar ne-am împăcat. Suntem o familie normală, organică, nu e doar lapte şi miere între noi.Cei 16 ani petrecuţi împreună înseamnă şi negocieri, şi compromisuri, a lăsa unul pentru celălalt, a-l înţelege pe cel de lângă tine, a-i lăsa un pic de spaţiu când simţi că are nevoie.(…) Să nu porneşti de la ideea că familia este ca un pahar de unică folosinţă – la prima ceartă, îl arunci. Noi am evoluat împreună, am construit împreună și mergem mai departe”, a declarat Mirela Vaida pentru okmagazine.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Septembrie 2021 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.