Showbiz 5 Mai 2022 12:55 de Diana Oprișan
Gina Pistol a publicat o imagine în care arată la fel de bine ca înainte să devină mamă și să piardă lupa cu kilogramele în plus, în dreptul căreia le-a transmis un mesaj important mămicilor care stau cu ochii pe ea.

Ce mesaj le-a transmis Gina Pistol urmăritorilor

A trecut mai bine de un an de când Gina Pistol a devenit mamă pentru prima dată, iar viața sa a luat o altă întorsătură. Prezentatoarea de la Antena 1 și-a dorit enorm un copil și a făcut tot ceea i-a stat în putință pentru a rămâne gravidă, deși șansele erau aproape de zero. În momentul în care i s-a împlinit visul, a preferat să se bucure în liniște de vestea primită și nici măcar celor dragi nu le-a spus că va fi mamă, cei mai mulți aflând din presă această informație. Fiica ei și a lui Smiley a fost un copil extrem de dorit, dar care a venit la pachet cu nenumărate schimbări și cu o serie de responsabilități pe umerii părinților, care încă nu au publica prima imagine cu micuța.

Gina Pistol a spus, în podcast-urille în care a fost invitată, că de când a devenit mamă nu mai are deloc timp pentru ea, ci se ocupă numai de creșterea fiicei sale. Mulți au criticat-o pentru alegerile pe care le-a făcut, dar ea nu a ținut niciodată cont de părerile haterilor. Deși este o femeie ocupată, partenera de viață a lui Smiley încearcă pe cât posibil să nu își neglijeze fanii din mediul onine, cărora le-a transmis un mesaj extrem de important, prin intermediul căruia a recunoscut că nu este în cea mai bună formă, încă se luptă cu kilogramele în plus și că se luptă cu kilogramele în plius, dar și cu oboseala. Tot prezentatoarea a mărturisit că în ciuda acestor aspecte, are fetiță minunată pe care o adoră și care o face fericită zi de zi.

”Sunt departe de a fi în cea mai bună formă. Încă mă lupt cu kilogramele în plus. Mă lupt cu ele (kilogramele), mă lupt cu oboseala (n-am mai dormit un somn legat de vreo 2 ani-nici pe sarcină nu am dormit), dar sunt pe drumul bun. Drumul către mine. Mă regăsesc ușor, ușor. Am o fetiță minunată pe care o ador (jur pe roșu că-i tare simpatică) și un iubit tare bun (mind&soul…and body 😁), pe care-l iubesc cu toată ființa mea (inclusiv partea aia din mine mai întunecată aka UMBRA).
Ce voiam eu să subliniez cu această poză SUPERBĂ (😂) este că: tre’ să mai scoți din când în când DIVA din tine la iveală!
Admir femeile care reușesc să arate așa zilnic. Ce-i minunat/frumos/superb și mie îmi place! 😁 (însă eu aș înnebuni la cap să mai am și grija asta).
Așadar, dragile mele, hai să mai uităm de oala de pe foc (totuși să oprești aragazul înainte), de mormanul de haine care așteaptă să fie calcate, de piața care așteaptă să fie făcută, becul care trebuie schimbat, gunoiul care trebuie dus, pisica care vrea să fie hrănită, casa care se vrea aspirată, proiectul care trebuie predat, etcetera (că lista-i lungă ca o zi de luni). Măcar pentru jumătate de zi! 😂
😁 Atât de tare am strălucit încât fiică-mea nu m-a recunoscut. 😂
Îmbrățișează-te din partea mea 😁🤗”,
a transmis Gina Pistol, pe Instagram.

Citeste si:
Carmen Tănase, despre lupta cu kilogramele în plus: „Acasă mănânc...
Carmen Tănase, despre lupta...


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Mai 2022 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.