Showbiz 5 Mai 2022 11:04 de Diana Oprișan
Micutzu și-a făcut apariția pe scena Filamornicii Banatul, locul unde lui Jador i-a fost interzis în urmă cu câteva zile să își susțină concertul, pe una dintre cele mai cunoscute și iubite piese ale manelistului.

Micutzu, aplaudat de toată lumea prezentă la Filarmonică

În urmă cu câteva zile, Jador le-a povestit fanilor săi din mediul online că nu își poate susține concertul pe care îl programase la Filarmonica Banatul, pentru că i-a fost interzis să cânte acolo, deși biletelele se puseseră în vânzare. Atât cântărețul de manele, cât și cei care îl îndrăgesc au fost dezamăgiți de decizia primarului, dar lucrurile nu au rămas așa. Jador a promit că se va revanșa față de oamenii care așteptau să îl vadă și va susține un alt concert în Timișoara, cu intrare liberă, într-o locație pe care o va anunța curând.

Ei bine, Micutzu a avut un show de stand-up comedy pe scena Filarmonicii și spre surprinderea tuturor, și-a făcut apariția pe piesa „Dau Moda”, moment în care au început să îl aplaude puternic. Mai mult de atât, el a ținut să amintească și faptul că artistului i s-a interzis să urce pe scena respectivă și a vrut să le arate organizatorilor și celor care s-au împotrivit că se poate, dacă se vrea. La un moment dat, chiar i-a rugat pe cei de la sunet să lase melodia până la final, ca lumea să se bucure de ea.

“A zis cineva pe Facebook ‘Bă, dacă nu îl lăsaţi pe Jador să cânte, îi lăsaţi pe ăştia să zică p…a?‘. Noi am spus ‘Corect, aşa că iată şi Jador şi p…a’”, a spus Micutzu, pe scenă.

Mai mult de atât, comediantul a postat pe Instagram filmarea respectivă, pentru a ajunge la cât mai multă lume, iar reacțiile celor care îl urmăresc nu au întârziat să apară. Unii sunt perfect de acord cu felul în care Micutzu a procedat în cazul de față și i-au transmis lucrul acesta în secțiunea de comentarii.


„Omg daca aș fi Jador aș consideră asta cel mai mare gest de susținere 👏”, „Ai dat cu ei de pământ 😂💪🏼”, „ Fină gluma... Mi-a luat câteva secunde sa ma prind ❤️🔥”, „Genial 😍😍😍”, „Excelent !😂”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Citeste si:
Există șanse de împăcare între Cristina Cioran și Alex Dobrescu!?...
Există șanse de împăcare...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.