Jador ar fi trebuit să susțină un concert de zile mari la la Filarmonica Banatul, care a fost anulat de către Dominic Fritz, deși biletele se puseseră în vânzare. Ce decizie a luat artistul în urma veștii triste pe care a primit-o.

Jador vrea, totuși, să își susțină concertul

Mulți dintre fanii lui Jador așteptau cu nerăbdare să îl asculte pe acesta cântând la Filarmonica din Timișoara, dar se pare că acest lucru nu va mai fi posibil, deoarece marele eveniment a fost anulat. Artistul s-a simțit ofensat de lucrul acesta și crede că nu este corect ca un om care plătește taxe și impozite la stat să treacă printr-o asemenea situație. Cântărețul nu s-a putut abține să nu îi adreseze câteva cuvinte primarului care nu mai făcut posibilă desfășurarea evenimentului.

"Și uite așa o instituție a statului a discriminat un cetățean al României, care-și plătește taxele. Și cum să nu mă simt eu ofensat în urma a tot ceea ce se întâmplă, în urma presiunilor mediatice? Nu mai putem, că ești țigan, ne pare rău!", a povestit Jador, pe social media.

Pentru ca toată lumea să fie mulțumită și pentru ca el să le cânte, totuși, fanilor care erau nerăbdători să meargă la eveniment pe 17 mai, acesta a luat o decizie pe care mulți au primit-o cu căldură. Ei bine, Jador va susține un concert în Timișoara într-o locație pe care nu a dezvăluit-o încă, dar pe care fanii lui o vor afla curând. Își dorea și el foarte mult să fie pe scenă, dar nefiind posibil să facă totul așa cum și-a dorit, a găsit o soluție de moment.

„Îmi doresc foarte mult să vă fac fericiți pentru că am primit, nu știu, cred că milionul de mesaje, la modul cel mai serios, la mine pe Instagram. Și aș vrea să susțin un concert pentru toți oamenii din Timișoara ca să-i distrez că, până la urmă, nu poate să vă oprească nimeni să iubiți un om, fie el neamț, țigan, român, ungur sau fie el manelist, cântăreț de muzică clasică sau alte genuri muzicale.", a O să aflați ulterior locația. "Vreau să le dau o veste foarte bună timișorenilor. Vreau să vă zic că eu voi susține un concert gratis în Timișoara, poate intra oricine, intrarea este gratuită.”, a mai spus artstul.

Citeste si:
Brancusi la Timisoara - Capitala Europeana a Culturii in 2023 -...
Brancusi la Timisoara -...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Aprilie 2022 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.