Jador este un om cu suflet mare și a demonstrat acest lucru ori de câte ori a avut ocazia. Aflat în Germania, artistul și-a dorit să ajute un om al străzii, iar bărbatul respectiv a refuzat să primească banii din partea sa, moment în care acesta a rămas mască.

Jador a fost în stare de șoc

Jador se află zilele acestea în Germania, de unde le-a arătat și fanilor câteva imagini din locurile pe care le-a vizitat. Aflat pe străzi, acesta a zărit un om nevoiaș și a considerat că ar trebui să îi întindă și el o mână de ajutor așa cum face ori de câte ori are ocazia. Ei bine, mare i-a fost mirarea când persoana accea a refuzat să primească cei zece euro din partea cântărețului.

În țara noastră, Jador ajută oamenii nevoiași ori de câte ori are ocazia și același gest frumos a dorit să îl facă și în Germania, doar că omul căruia a vrut să îi ofere bani a refuzat să îi primească, din cauza culorii pielii artisului.

Cântărețului nu i-a venit să creadă prin ce a fost nevoit să treacă și le-a povestit imediat și celor care îl urmăresc pe rețelele sociale. El s-a amuzat copios pe seama situației, dar în același timp i-a părut rău să vadă cum este tratat din cauza culorii sale. Nu este pentru prima dată când el oferă bani oamenilor străzi, dar este pentru prima dată când trece printr-o asemenea situație.

"Sunt în Germania și am niște bănuți în buzunar și am văzut un om care nu avea nimic și căuta prin gunoaie. Am zis să-l ajut și să-i dau și lui 10 euro și ce credeți? I-am întins banii și m-a refuzat. M-a întrebat de ce sunt așa negru. Ferească-mă Dumnezeu. Nici fața nu mă mai ajută acum.", a povestit Jador, pe social media.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Martie 2022 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.