Showbiz 2 Mai 2022 12:15 de Diana Oprișan
Minodora a suferit enorm, pe vremea când era doar un copil, din cauza faptului că nu provenea dintr-o familie înstărită, iar oamenii din jurul ei au judecat-o pentru lucrul acesta.

Minodora a suferit enorm în copilărie

Zilele acestea, Minodora a oferit un interviu în cadrul emisiunii „În Oglindă”, în cadrul căruia a vorbit despre trecutul ei dureros, ceea ce nu se întâmplă foarte des. Vedeta și-a amintit de vremurile în care nu era altceva decât un copil sărman, pe care ceillalți îl batjoreau din cauza faptului că nu era la același nivel financiar precum ei. Cântăreței i-a fost greu să își amintească despre acea perioada, dar a reușit să ducă discuția până la capăt.

Acum, Minodora este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică de petrecere, se bucură de un succes imens și are mii de fani care o susțin, o iubesc și îi adoră muzica. Melodiile sale sunt nelipsite de la petrecerile organizate de ei, dar foarte puțini au idee prin câte a fost nevoită să treacă pentru a ajunge unde este acum. Ei bine, din câte a mărtursit chiar ea cu lacrimi în ochi, părinții ei nu au avut o stare financiară tocmai bună, astfel că erau zile în care nu avea posibiltatea de a-și lua mâncare la școală, dar asta nu înseamnă că ea nu se descurca și nu făcea rost de hrană.

Într-o zi, una dintre colegele sale care avea ceva mai multă mâncare la ea a lovit-o, iar Minodora i-a spus că dacă nu îi aduce și ei zilnic mâncare, o va spune că a bătut-o și va suporta consecințele, iar ea s-a conformar cerințelor cântăreței.

”O fată m-a lovit. Era o fată care venea cu câte 2-3 sandvișuri la ea, eu întotdeauna am fost mâncăcioasă, drept dovadă că am avut 100 de kilograme 20 de ani. A făcut ce a făcut și m-a lovit odată, dar m-a lovit destul de tare că m-am învinețit la cot, la mână, nu știu. Am păcalit-o ”Dacă nu-mi aduci și mie un sandviș în fiecare zi te spun că m-ai lovit. Am păcalit-o pe fata aia și mi-a adus vreo două săptămâni sandvișuri la școală”, a declarat Minodora, în cadrul emisiunii ”În Oglindă”.

Citeste si:
Adda, declarații cutremurătoare despre fostul iubit care a bătut-o...
Adda, declarații...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Mai 2022 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.