Bianca Drăgușanu și-a propus să se mute din România la o anumită vârstă, dacă mai trăiește până atunci. Diva a reușit să își uimească din nou fanii cu declarațiile sale. Iată ce a transmis!

Diva s-a gândit serios la mutarea din țară

Face Bianca Drăgușanu ce face și reușește să atragă toată atenția asupra sa. De data aceasta, fosta parteneră de viață a lui Alex Bodi nu a surprins oamenii cu vreo imagine postată pe social media, așa cum se întâmplă în cele mai multe dintre cazuri, ci cu niște declarații legate de mutarea sa din țară. Nu este pentru prima dată când aduce în discuție acest subiect, dar este prima dată când pare serioasă în acest sens.

România este țara în care s-a născut, în care a crescut și în care a devenit cunoscută și apreaciată, dar aceste aspecte nu sunt suficiente pentru a o face pe vedetă să rămână. Planurile sale par a fi bine puse la punct, dar a promis că în momentul în care mutarea ei va avea loc toată lumea va afla, pentru că ea nu este genul de persoană care să se ascundă.

Bianca Drăgușanu a spus inițial că ar vrea să plece în momentul în care ar împlini 80 de ani, dar tot ea a mărturisit mai apoi că nu se mai vede locuind aici în următorii zece ani. Rămâne de văzut dacă și când își va duce planurile la bun sfârșit, dar cert este că fanii ei vor printre primii care vor afla, mai ales că este o persoană activă pe rețelele sociale care nu le ascunde urmăritorilor ei nimic.

La 80 de ani… dacă trăiesc atât pentru că, na, timpurile astea… 80 de ani mi se pare mult. Important este să trăiești puțin și bine, nu mult și prost. Nu mă mai văd în România. O să mai vin în vizită, dar nu mă mai văd pe aici, în următorii 10 ani nu mă mai văd aici. O să aflați că nu plec să mă ascund și dacă plec o să vină toată lumea să mă viziteze. Dacă plec eu o să arăt unde plec, că nu am de ce să mă ascund, că mie îmi place să-mi trăiesc viața așa cum o vedeți”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru wowbiz.ro.

Citeste si:
Cătălin Bordea, declarații emoționante la câteva zile după moartea...
Cătălin Bordea, declarații...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Aprilie 2022 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.