Fiica Biancăi Drăgușanu, Sofia, a avut lista de cadouri pe care și le-a dorit de Ia iepurașul de Paște foarte bine pusă la punct, deși are foarte multe jucării acasă, după cum a povestit chiar mama sa.

Ce a vrut Sofia de Paște

Bianca Drăgușanu este genul acela de mamă care ar face totul pentru fiica ei și care are grijă să nu ducă lipsă de nimic, chiar dacă trebuie să scoată din buzunar sume mari de bani. Sofia, fiica ei și a lui Victor Slav, știe foarte bine aceste lucruri și profită de fiecare ocazia pentru a cere lucruri din diferite colțuri ale lumii. Nici iepurașul de Paște nu a scăpat de cerințele micuței, pentru că de Învierea Mântuitorului, ea și-a dorit să primească iepurași reali, ceea ce proabil nu s-a întâmplat, deși diva nu îi refuză nimic.

Fosta iubită a lui Alex Bodi a declarat că, ori de câte ori merg în mall sau în orice loc plin de jucării și intră într-unul, își dă seama că le are acasă pe toate. Deși are lucruri la care unii copii de vârsta sa nici nu îndrăznesc să viseze, fiica vedetei vrea din ce în ce mai multe, mai ales că știe faptul că mama ei nu îi refuză nimic.

„Vrea să îi aducă niște iepurași adevărați. Deci, copilul meu, când mergem în magazin, nu are ce să își cumpere, pentru că ea deja are magazinul cumpărat acasă. Dacă mergem acum în mall, în magazinul de jucării, absolut toate jucăriile de pe raft sunt și la ea acasă. Are și mai mult de atât”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru wowbiz.ro.

Asta nu este tot. Copilul ei are jucării luate de prin toate colțurile lumii, pe care și le-a dorit enorm și pe care mama sa nu a avut cum să nu i le comande.

„Are lucruri comandate de pe internet, lucruri luate de prin Dubai, lucruri luate de prin Londra. Când i se pune pata pe o jucărie, face colecție. Spre exemplu, are vreo 500 de unicorni, vreo 200 și ceva de cățeluși, pisici fără număr. Acum vrea să facă colecție de animale adevărate.”, a mai zis vedeta.

Citeste si:
Paștele, celebrat în aceeași zi. Scrisoarea către Sfântul Sinod...
Paștele, celebrat în aceeași...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Aprilie 2022 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.