Bianca Drăgușanu a făcut un scandal de zile mari la petrecerea lui Florin Salam. Blondina a intrat pe ușă cu o bâtă de baseball în mână și a lovit în tot ce a prins și se pare că nici manelistul nu a scăpat de furia ei.

Bianca Drăgușanu a văzut negru în fața ochilor

Bianca Drăgușanu a comis-o din nou. Partenerul ei de viață se afla la petrecere burlacilor organizată de către Florin Salam. La evenimentul respectiv, ar fi fost invitate și câteva domnișoare pentru întreținerea atmosferei, iar vedeta s-a enervat extrem de tare când a aflat lucrul acesta și a dat buzna în apartament cu o bâtă de baseball. Diva ar fi lovit tot ceea ce i-a ieșit în cale, inclusiv pe Salam.

Vedeta nu a ținut cont de nimeni și de nimic, când a auzit de faptul că iubitul ei se află la o petrecere fără ea, unde sunt invitate mai multe fete. O sursă a făcut mai multe declarații pentru click.ro, povestind cu lux de amănunte cum au stat lucrurile. Nu doar manelistul ar fi fost lovit, ci inclusiv partenerul ei de viață și câteva fete care încercau să fugă.

"Bianca a fost extrem de furioasă, a ieșit iureș. A intrat pe ușă cu o bâtă de baseball în mână și a lovit în tot ce a prins. Și-au luat-o și Florin, și câteva domnișoare care erau pe acolo și care încercau să fugă, care încotro. Bianca, la nervi, vede negru în fața ochilor.", a declarat cineva pentru sursa citată.

Momentan, Bianca Drăgușanu a refuzat să discute despre cele întâmplate. A promis, însă, ca va lămuri după Paște întreaga situație prin care a trecut.

"Nu vreau să comentez nimic acum. După Paște, o să ies în public și o să aflați tot.", a declarat Bianca Drăgușanu, pentru wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Aprilie 2022 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.