Cum a aflat partenerul de viață al Vlăduței Lupău că artista este însărcinată, dar și care a fost prima lui reacție a povestit chiar ea în primul podcast la care a acceptat să participe, doar pentru că Mihai Morar îi este prieten și știa clar că el nu urmărește miile de vizualizări pe care le-ar putea obține de pe urma prezenței sale acolo.

Adi Rus, prima reacție după ce a aflat că va fi tată

Vlăduța Lupău mai are doar trei luni până va aduce pe lume copilul mult dorit. Artista a preferat să țină ascunsă sarcina pentru o vreme, deoarece în trecut a piedut alte două sarcini și nu a avut curajul de a se bucura înainte de a fi sigură că a trecut de toate hopurile. Cântăreața s-a chinuit din greu să poată aduce pe lume un copil, mai ales că afecțiunea de care a suferit a stat în calea împlinirii visului său.

Vedeta se afla la filmările unui videoclip, într-un vârf de munte, când a primit rezultatele unor analize și inclusiv confirmarea că este însărcinată și nu a știut cum să reacționeze pentru moment. A oprit filmarea și, așa cum era de așteptat, i-a dat imediat vestea cea mare și partenerului ei de viață, care nu doar că s-a bucurat enorm, dar a avut și o reacție cu totul și cu totul neașteptată. Adi Rus și-a rugat soția să renunțe la filmări, să se urce în mașină și să nu mai stea în frig, pentru că nu este bine nici pentru ea, nici pentru copil.

A fost cea mai mare fericire din viața lor, mai ales după ce Vlăduța Lupău pierduse două sarcini și nu a fost convinsă că o va putea păstra nici pe aceasta. Nu se teme prea tare de momentul în care băiețelul lor va veni pe lume și crede că atât viața sa, cât și cea a soțului vor fi la fel ca înainte, pentru că vor avea ajutor din partea celor dragi în ceea ce privește creșterea copilului.

„Eram într-un vârf de munte și filmam un cântec de Crăciun… Am aflat prin primirea unui rezultat la o analiză! Nu m-a luat pe neprevăzute, deoarece noi tot încercam… așa că așteptam cu nerăbdare această veste. Imediat i-am trimis analiza lui Adi, care s-a bucurat enorm și replica lui a fost: „În momentul ăsta urci în mașină și vii acasă! Nu mai stai nicio clipă în frig” – cum vă ziceam, filmam un cântec de Crăciun, logic, în ditamai zăpada și frigul”, a declarat artista, în podcast-ul lui Mihai Morar.

Citeste si:
Vlăduța Lupău împlinește astăzi 32 de ani. Cum a sărbătorit...
Vlăduța Lupău împlinește...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Aprilie 2022 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.