Vlăduța Lupău și-a dorit enorm să devină mamă, mai ales după ce a pierdut primele două sarcini. Nici măcar nu s-a putut bucura de faptul că a rămas din nou gravidă, până când nu a fost ferm convinsă de faptul că sarcina are o evoluție bună.

Vlăduța Lupău și-a dorit să devină mamă de băiat

Vlăduța Lupău este însărcinată deja în cinci luni și nu există fericire mai mare pentru ea decât aceea de a deveni mamă de băiat. Frumoasa artistă a vrut din suflet să aducă pe lume un copil și nu și-a pierdut speranța nici măcar după ce a pierdut primele două sarcini, la scurt timp după ce a aflat de ele. A suferit enorm din această cauză, dar este fericită că în sfârșit i s-a îndeplinit visul. Până să accepte invitația lui Mihai Morar de a participa la podcast-ul său, nu a mai vorbit în niciun interviu despre acest subiect sensibil.

Partenerul ei de viață, Adi Rus, și-a dorit și el enorm să devină tată și este la fel de fericit precum soția pentru faptul că vor deveni părinți și este alături de cântăreață la fiecare pas. Având în vedere faptul că primele două încercări au fost unele eșuate, cei doi și-au dorit și mai tare ca ea să poată țină sarcina, ceea ce s-a și întâmplat într-un final. Vlăduța Lupău s-a bucurat în adevăratul sens al cuvântului, după ce au trecut primele trei luni. După toate aceste trăiri, ea a ajuns la o concluzie și anume că a pierde o sarcină este o traumă pentru orice femeie, indiferent dacă mai are un copil sau nu.

Primele analize, de exemplu, nu au ieșit așa cum trebuie, era foarte furioasă și nu avea nici cea mai mică idee de ce i se întâmplă tocmai ei aceste lucruri. Din fericire, toate lucrurile s-au rezolvat, au trecut cinci luni și urmează să devină mamă în viitorul apropiat.

„Ne-am dorit foarte mult acest copil, mai ales pentru că am străbătut mici obstacole. Nu am spus niciodată, dar am avut încă două sarcini care s-au pierdut. Îți dai seama că în urma a acestor două sarcini pierdute ne-am dorit și mai mult. Eram și mai dornici să se întâmple și să fie minunea asta, să existe. Am trecut prin două experiențe neplăcute și te întrebi dacă se întâmplă ceva, cum spun doctorii că primele 3 luni sunt critice.

Nu m-am bucurat absolut deloc până nu am trecut pragul de trei luni, până nu mi-am făcut toate analizele din lume, primite și confirmate că totul este în regulă. E o traumă la nivelul oricărei femei chiar dacă mai are acasă 10 copii, chiar dacă nu mai are niciunul sau unul, indiferent. Mi se pare că este o traumă pentru că te întrebi de ce ție. Nu am fugit, am zis că nu a fost să fie, a declarat Vlăduța Lupău, în podcast-ul moderat de Mihai Morar.

Citeste si:
Elena Gheorghe are probleme serioase de sănătate. Cu ce afecțiune...
Elena Gheorghe are probleme...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Aprilie 2022 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.