Vlăduța Lupău a fost pusă la zid de către o mare dintre urmăritorii ei, din cauza unul gest pe care l-a făcut pe perioada sarcinii, fapt despre care mulți i-au transmis că îi scurtează viața copilului. Cum a comentat artista situația!

Artista, pusă la zid de urmăritori

Vlăduța Lupău trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața sa, după ce a rămas însărcinată pentru prima dată. Deși știe de luni bune că va deveni mamă, ea a preferat să le dea vestea cea mare tuturor fanilor ei de curând, în momentul în care nu și-a mai putut ascunde burtica de gravidă. Cântăreața va aduce pe lume un băiețel chiar așa cum a visat și nu are cuvinte să spună cât de fericită este.

Așa cum era de așteptat, criticile nu au încetat să vină la adresa ei, iar un gest pe care l-a făcut recent a adunat și mai multe comentarii din partea oamenilor care o urmăresc la orice pas și care așteaptă cu nerăbdare să facă un singur pas greșit, pentru a o taxa.
O postare distribuită de Vlăduța Lupău (@vladutalupau)


Ei bine, aceștia i-au spus pe Instagram că nu ar trebui să își mai taie părul în perioada sarcinii, fiindcă nu face altceva decât să scurteze viața copilului. Viitoarea mămică le-a spus gurilor rele că ea nu crede în astfel de superstiții, ci doar în Dumnezeu, iar lucrurile se vor întâmpla doar cum vrea El.

„Fetele, să vă zic secretul meu. Eu cred în Dumnezeu, nu cred în mituri și în superstiții. Cum dacă eu mai tund din păr scurtez viața bebelușului? Credeți voi, eu nu cred, eu cred în Cel de Sus. Am pus-o. Am primit multe mesaje de genul. Of! Cică îi scurtez viața bebelușului”, a zis Vlăduța Lupău.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Aprilie 2022 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.