Vlăduța Lupău a avut o problemă de sănătate, din cauza căreia exista riscul de a nu rămâne niciodată însărcinată. Însă, din fericire câteva luni mai târziu, acest lucru s-a întâmplat și va deveni mamă de băiat așa cum și-a dorit mereu.

Vlăduța Lupău și-a văzut visul împlinit

În ziua de Buna Vestire, Vlăduța Lupău a postat o imagine cu ea și cu partenerul ei de viață, Adrian Rus, în care i se vedea burtica de gravidă și prin intermediul căreia a spus lumii întregi că va aduce pe lume un copil. La doar câteva zile distanță, cântăreața a fost invitată în cadrul emisuunii „La Măruță”, unde pe lângă faptul că a dezvăluit faptul că va aduce pe lume un băiețel a vorbit și despre boala de care a suferit și din cauza căreia ar fi putut să nu rămână gravidă vreodată, ceea ce nu ar fi fost deloc bine nici pentru ei, nici pentru partenerul ei.

„Să știți că întotdeauna mi-am dorit să fiu mamă de băiat! Am o nepoțică, așa că tocmai bine că am băiat. Voi ăștia care aveți fetițe, o să vreți să fiu eu soacră mare!'', a declarat cântăreața pentru „La Măruță”.

Ambii își doreau să devină părinți și nu concepeau ideea ca acest lucru să nu se poată întâmpla pe cale naturală. Vlăduța Lupău mereu s-a văzut mamă de băiat, dar operația de endometrioză ar fi putut fi un impediment în a rămâne gravidă sau cel puțin asta i-au transmis medicii anul trecut. Cântăreața nu și-a pierdut speranța și este de părere că bebelușul ei este un dar de la Dumnezeu, pentru care este profund recunoscătoare.

„Anul trecut, prin ianuarie, m-am operat de endometrioză. Și, după ce m-am operat, la câteva luni, a venit natural. Deci, nu am făcut fertilizare în vitro. Medicii mi-au zis că endometrioza putea fi un impediment în a rămâne însărcinată. Asta e boala secolului la femei și nu prea te lasă să faci copii. Am avut ceva emoții, poți să o iei razna la ce vezi pe internet. A fost prima mea operație. Am găsit la Timișoara un doctor bun. Eram în gradul doi al bolii. Era rezolvabilă treaba. Bebelușul nostru e o minune, e un dar. Poți să ai toți banii din lume și nu poți face un copil, sau nu poți să cumperi sănătate'', a mai spus artista, în cadrul aceleiași emisiuni.

Citeste si:
Theo Rose, fotografii de colecție în a opta lună de sarcină: „Am...
Theo Rose, fotografii de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Martie 2022 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.