Patrizia Paglieri are o siluetă de invidiat, dar nu a păstrat secretul trupului ei de invidiat doar pentru sine, ci a decis să le vorbească și celor care o urmăresc și care o apreciază.

Ce face Patrizia Paglieri când vrea să slăbească

Încă de când a decis să participe la Asia Express, mii de oamenii stau cu ochii pe ea, îi analizează fiecare mișcare și îi cer părerea în legătură cu multe subiecte. Deși nu este genul acela de vedetă care să facă sesiuni de întrebări și răspunsuri pe contul ei de Instagram, Patrizia Paglieri profită de fiecare interviu, pentru a le răspunde admiratorilor ei la cele mai multe întrebări legate de viața privată și numai.

Ei bine, multe dintre fanele fostei concurente de la Asia Express și-au dorit să știe cum reușește ea să se mențină în formă, iar ea le-a povestit că în momentul în care vrea să slăbească încearcă să mănânce numai salete neavând o dietă anume. La un moment dat, a decis să țină chiar și un fasting, fiindu-i foarte ușor având în vedere că adoarme în jur de ora 21:00, iar până la 12:00 a doua zi rezistă să nu mai mănânce absolut nimic. Chiar și acum încearcă să țină acest regim, dar nu reușește de fiecare dată.

Nu se împacă la fel de bine cu sportul, pentru că în zona în care locuiește nu sunt prea multe săli, iar pentru a ajunge la una ar trebuie să stea prea mult în trafic și, pur și simplu, consideră că nu merită efortul. Tot Patrizia Paglieri a afirmat că nu este o mare iubitoare de carne, așa că nu a mai consumat de prin luna iunie.

‘’Când vreau să slăbesc, mănânc numai salate, nu am o dietă anume. Am ținut și fasting, încerc să îl țin și acum, îmi e ușor, adorm la 21 și astfel, până la ora 12, a doua zi, rezist cu acest gen de fasting. Cu sportul nu prea mă împac în perioada aceasta, în zona unde locuiesc nu prea sunt săli de sport și să stau în trafic mult ca să ajung la o sală de sport nu are rost. Nu sunt foarte pasionată de carne, din iunie nu am mai mâncat, deși nu mă declar vegetariană. Dacă este ceva de gustat, gust, un bucătar nu poate fi vegetarian, este absurd, ar trebui să te lași de meserie’’, a declarat Patrizia Paglieri, pentru viva.ro.

Citeste si:
Nadia Comăneci împlinește astăzi 62 de ani. Cum se menține în formă...
Nadia Comăneci împlinește...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Aprilie 2022 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.