Patrizia Paglieri și-a făcut deja planurile pentru Paște și se pare că se va bucura de această perioadă din an alături de partenerul ei de viață cu care s-a împăcat de curând.

Patrizia Paglieri și iubitul ei s-au împăcat

În urmă cu aproximativ o lună, Patrizia Paglieri a anunțat că s-a despărțit de iubitul italian, iar în tot acest timp nu a vorbit despre relația lor. Recent, fosta concurentă de la Asia Express a dat un interviu în care a vorbit despre planurile sale legate de perioada Paștelui, iar în acestea se pare că este inclus și iubitul ei, ceea ce înseamnă că s-au împăcat și că toate merg bine între ei, în ciuda distanței care a fost mereu un obstacol în calea iubirii lor.

Patrizia Paglieri locuiește în România de mai bine de 30 de ani și nu se simte nicăieri mai bine decât în țara noastră. Așa că anul acesta și-a propus să petreacă vacanța de Paște în câteva orașe frumoase ale țării noastre pe care le iubește și pe care nu a apucat să le viziteze așa cum se cuvine și anume Sighișoara și Sibiu.

„Voi merge undeva, cu iubitul meu, în zona Sibiului, apoi la Sighișoara și prin împrejurimile locului. Am mai fost pe acolo, însă doar în trecere, erau niște peisaje minunate, am zis că vreau să le vizitez. Mai bine ca în România nu mă simt niciunde, oamenii sunt minunați; oamenii mă cunosc aici, atunci când merg la restaurant, știu că sunt Chef, mă tratează regește.”, a declarat Patrizia Paglieri, pentru click.ro.

În ultima vreme, fosta concurentă de la Asia Express este ocupată cu noul ei proiect și nu își dorește nimic mai mult decât să accepte și fiul ei să gătească alături de ea, doar că acesta nu își dorește, în mod special, o carieră în televiziune precum femeia care i-a dat viață.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Aprilie 2022 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.