CRBL a vorbit recent, într-un interviu, despre întreaga experiență de care a avut parte la Survivor România. Artistul credea că este pregătit pentru tot, dar în realitate lucrurile nu au stat deloc în felul în care se aștepta fostul Faimos.

CRBL, despre experiența Survivor România

CRBL a fost unul dintre concurenții de la Survivor România, care a părăsit emisiunea din cauza problemelor medicale. Artistul a crezut pânâ în ultima clipă faptul că este pregătit pentru ceea ce avea să urmeze, pentru că a mai participat la un show de televiziune asemănător în urmă cu mai bine de 15 ani, dar nu a fost așa. A fost mai greu decât se aștepta din toate punctele de vedere, dar mai ales din punct de vedere psihic,

„Credeam că sunt pregătit, ținând cont că eu am mai fost la un astfel de show acum 15 ani! Dar m-am înșelat! A fost mult mai greu decât mă așteptam, mai ales din punct de vedere psihic”, a declarat CRBL, pentru ciao.ro.

Unele dintre cele mai dificile momente pe care le-a trăit în cadrul emisiunii de la Pro TV au fost cele în care era în exil sau cele în care rămânea singur cu gândurile sale. Acesta începea să își facă tot felul de idei despre competiție, dar se gândea și la cei de acasă de care îi era foarte, foarte dor.

Își dorea, de asemenea, să ajungă în marea finală a concursului, pentru a se putea bucura de întreaga experiemnță, nu pentru marele premiu așa cum vor cei mai mulți dintre cei care au rămas în Republica Dominicană. Din punct de vedere medical, fostul Faimos nu era deloc bine, dar se aștepta să își revină, mai ales pentru că simțea că mai are multe de arătat. Din păcate pentru el și pentru susținătorii lui, medicii au decis că nu mai poate continua în concurs în starea în care se afla. A regretat enorm că nu a mai putut intra pe traseu, a fost dezamăgit și trist pentru faptul că misiunea lui a ajuns la final.

„Mi-am dorit foarte tare să ajung în finală, nu neapărat pentru marele premiu, ci pentru a mă bucura de toată experiența Survivor! Știam că nu sunt bine cu sănătatea, dar așteptam să-mi revin pentru că mai aveam multe de arătat. Am fost șocat, dezamăgit și trist că misiunea mea s-a încheiat”, a mai spus artistul pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Mara Bănică s-a luptat cu depresia. Operațiile estetice au ajutat-o...
Mara Bănică s-a luptat cu...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Aprilie 2022 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.