CRBL a a fost eliminat de la Survivor România, în urmă cu două ediții și și-a luat la revedere de la colegii lui aproape plângând. Se pare că artistul ar fi câștigat o sumă colosală de bani, în urma participării sale.

Ce a spus CRBL imediat după eliminare

În cea de-a doua ediție a săptămânii de Survivor România, CRBL a fost nevoit să părăsească emisiunea Survivor România din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Medicii au decis că artistul nu mai poate continua să intre pe traseu și nici să stea pe insulă în starea în care se afla, ci să plece acasă pentru a se trata așa cum se cuvine. CRBL a regretat enorm faptul că a ajuns atât de departe, iar sănătatea îl împiedică să ajungă tot mai aproape de marea finală.

”CRBL, te-ai aflat sub supraveghere medicală și sunt tratament pentru o perioadă de timp. Această recuperare așteptată și dorită de toată lumea, de către tine, în special, au crezut cu toții că poate fi încheiată la jocul de mai devreme. În urma a ceea ce s-a întâmplat la joc, ați putut vedea, medicul a decis după investigații suplimentare că recuperarea ta CRBL necesită mult mai mult timp și alte condiții decât cele pe care competiția Survivor România le așează asupra concurenților. Altfel spus, recuperarea ta, CRBL, necesită părăsirea competiției Survivor România din motive medicale”, a spus Daniel Pavel, în timpul ediției de pe 18 aprilie.

Cel mai mare regret al său este faptul că nu a apucat nici măcar o singură dată să lupte împotriva fostului său coleg, TJ Miles, dar a recunoscut și faptul că are multe alte regrete care țin de concursul la care a participat. A preferat să nu discute despre aceste lucruri, dar a specificat clar faptul că se va conecta cu tribul de acasă, fiind extrem de nerăbdător să îi vadă pe cei dragi de care i-a fost dor în cele trei luni petrecute în jungla Dominicană. În ceea ce privește banii câștigați după cele 12 săptămâni, CRBL ar încasa în jur de 48.000 de euro, potrivit celor de showblitz.ro.

„E foarte trist pentru mine să plec din motive de sănătate. Nu am apucat să lupt măcar o dată împotriva lui TJ, fair-play, sportiv. Am foarte multe regrete care țin de Survivor Apropo de acasă, astăzi am câștigat cumva cel mai important joc de comunicare. Este comunicarea personală. Am să mă duc acasă. O să mă conectez cu tribul de acasă, așa cum spuneți. Am să pierd tribul meu și joaca asta frumoasă și unică”, a spus CRBL, la Survivor.

Citeste si:
Cristi Mitrea a umilit-o pe Roxana Nemeș după participarea la...
Cristi Mitrea a umilit-o pe...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Aprilie 2022 - 09 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.