Ediția de pe data de 4 aprilie a emisiunii Survivor România, i-a adus în prim-plan pe Laura Giurcanu, CRBL și TJ Miles, care au fost nominalizați pentru eliminare, după ce Faimoșii au pierdut din nou în fața adversarilor.

Care a fost reacția telespectatorilor

Săptămâna trecută, a avut loc unificarea celor două echipe, motiv pentru care lucrurile s-au schimbat la Survivor România. TJ Miles și Marian Drăgulescu s-au apropiat foarte de tare de adversarii lor, ceea ce i-a făcut pe Faimoși să reacționeze nu tocmai pozitiv. Le-au atras atenția asupra acestui aspect, chiar și în cadrul consiliului de eliminare.

În cadrul de ediției de seara trecută, au fost nominalizați Laura Giurcanu, CRBL și TJ Miles. Cel din urmă a fost acuzat de către Elena Chiriac de faptul că a fost fals cu toți colegii lui încă de la începutul concursului, iar el a simțit nevoia să se apere spunând că nu este cazul de așa ceva și că este în viața reală așa cum este și pe micile ecrane, iar fanii lui care l-au susținut și în trecut și care îl votează știu foarte bine lucrul acesta despre el.

Pentru Laura Giurcanu a fost un moment cu adevărat emoționant, fiind pentru prima dată când s-a confruntat cu o asemenea situație. CRBL este obișnuit să fie propus pentru eliminare și tot el este cel despre care internauții cred că ar trebuie să plece din concurs.

„Du-te acasă și fii educat, ordonat și ce vrei tu…”, „Acasă CRBL. E momentul să ne lași, ești un dezordonat la suflet”, „Mare nesimțit, un nimeni”, „E momentul să pleci acasă”, „Acasă CRBL, lasă-ne, lasă-ne”, au transmis fanii emisiunii, în comentarii.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Aprilie 2022 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.