Iulia Albu are o siluetă de invidiat la care femeile de vârsta sa nici măcar nu au curajul să viseze. Multe doamne și domnișoare s-au întrebat, de-a lungul timpului, cum reușește să arate atât de bine, iar ea a lămurit recent pe toată lumea.

Cum se menține în formă Iulia Albu

În ziua de astăzi, pare din ce în ce mai greu pentru femei să se mențină în forme, deși există tot felul de metode cu ajutorul cărora pot ajunge la greutatea dorită. Unora le este extrem de dificil să se abțină de la consumarea unor alimente care sunt pe lista celor mai mari dușmani ai siluetei lor.

Nu este și cazul Iuliei Albu. Ea le-a mărturisit fanelor care i-au cerut să dezvăluie secretul unui trup de vis faptul că mănâncă sănătos, are o dietă variată și că nu îi plac deloc salatele. În plus, vedeta a zis că este de părere că nimeni nu se poate alimenta corect doatr bând apă cu lămâie și consumâns salate. I se pare ceva ridicol, mai ales în cazul unei persoane care face sport mereu.

„Mănânc extrem de sănătos, dar am o dietă variată, nu îmi plac salatele. Nu consider că o persoană se poate alimenta sănătos doar mâncând salată și bând apă cu lămâie.Mi se pare ridicol, mai ales pentru o persoană care face sport. Cel mai important lucru este că am grijă să beau foarte, foarte multă apă”, a declarat Iulia Albu, pentru click.ro.

Deși mănâncă foarte, foarte sănătos, Iulia Albu nu uită să consume foarte multă apă și nici să facă sport. Ea merge de două ori pe săptămână la patinoar, tot de două ori face Aerial skills, iar în celelate zi ale săptămâni merge la sală sau, pur și simplu, aleargă. Mișcarea este foarte importantă pentru ea și nu trece zi în care să nu aloce timp corpului ei care primește cuvinte de laudă din toate părțile. Mai mult de atât, fosta soție a lui Mihai Albu știe foarte bine și cum să îl pună în evidență de fiecare dată, imaginile ei de pe Instagram adunând și ele mii de aprecieri.

„Fac sport în fiecare zi, de două ori pe săptămână fac Aerial silks, la Circul Metropolitan, de două ori pe săptămână merg la patinoar și în celelalte zile merg la sală sau să alerg. La Circul Metropolitan fac antrenament cu o acrobată de acolo, pur și simplu mă antrenez. M-am apucat de Aerial silks cu foarte puțin timp înainte de a începe proiectul”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.
,

Citeste si:
Fastingul, de la A la Z: Ce înseamnă, cum se face și cum poate...
Fastingul, de la A la Z: Ce...


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Aprilie 2022 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.