Anamaria Prodan a oferit un interviu în care a vorbit despre fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf, Bebeto, punând accentul pe faptul că seamănă leit cu tatăl lui.

Anamaria Prodan, despre fiul ei și al lui Reghecampf

Nu mai este un secret pentru nimeni fapul că Anamaria Prodan este o familistă convinsă și că ar face orice îi stă în putință pentru cele două fiice alea sale din prima căsătorie, dar și pentru fiul ei în vârstă de 14 ani. Impresara s-a putut baza de fiecare dată pe sprijinul lor, chiar și zilele trecute când a avut loc cea de-a doua înfățișare a divorțului dintre ea și Reghecampf. Acestora nu le-a venit să creadă faptul că părintele lor nici măcar nu i-a salutat și s-a comportat ca și cum nu ar fost acolo.

În urmă cu puțin timp, fosta parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf a dat un interviu alături de fiul ei și al antrenorului, Bebeto. Aceasta se mândrește enorm cu rezultatele pe care le-a obținut și cu faptul Laurențiu Reghecampf Jr. a fost selectat pentru Națională și speră ca acesta să reprezinte România într-o zi

”Sunt mândră că din 600 de copii, el a fost selectat și îmi doresc să reprezinte România într-o zi. Mami i-a explicat că e vremea să plece de acasă, gata la 14 ani trebuie să muncești, că alții câștigă bani la vârsta asta. Va merge în America, va merge la Academie, urmează drumul surorilor”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Antena Stars.

Vedeta a mai mărturisit că Bebeto este copia fidelă a tatălui său, dar că în interior este la fel ca ea, deoarece nimic nu îl doboară și dacă ar fi să piardă vreun meci, se supără foarte tare, fiind un luptător la fel ca femeia care i-a dat viață.


”E copia fidelă, dar înauntru e ca mine, e tare ca mami, nimic nu îl doboară. Îmi place că dacă se întâmplă ceva să nu câștige meciul îi dau lacrimile și ceartă pe toată lumea”, a mai spus impresara.

Citeste si:
Fiica Gabrielei Cristea, victimă a bullyingului la grădiniță: „Iris...
Fiica Gabrielei Cristea,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Aprilie 2022 - 04 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.