Emil Rengle a fost și este un om asumat, care a vorbit mereu deschis despre orientarea lui sexuală spre surprinderea multora. Acesta a reușit să șocheze din nou cu declarațiile sale, spunând cum arată bărbatul ideal pentru el și, de asemenea, că are mai multe relații.

Emil Rengle, despre viața privată

Emil Rengle le-a câștigat simpatia oamenilor, odată cu participarea sa la Românii au Talent. Unii au spus despre el că este talentat și l-au susținut în tot ceea ce a făcut după terminarea concursului. Totul până când a decis să participe și la Survivor România, competiție în care comportamentul lui a fost dur criticat de către cei de acasă. Mulți și-au schimbat părerea despre el și au decis să nu îi acord voturi când avea cea mai mare nevoie de ele, ajungând în felul acesta să fie eliminat.

După ce s-a întors acasă și-a dat seama ce a greșit, dar nu a încercat să repare în vreun fel ceea ce a făcut, fiind de părere că fiecare om are momente în care grește în viață și că a plecat în Republica Dominicană, pentru a se descoperi. La câteva săptămâni de la plecarea lui din concurs, acesta a oferit și un interviu în care a mărturisit cum arată bărbatul ideal pentru el și ce pretenții are de la persoana iubită. Dansatorului îi plac oamenii care se iubesc pe ei înșiși și care radiază de pozivitivitate și respect, pentru că doar genul acesta de persoane îi pot oferi toată iubirea de care are nevoie.

”Îmi plac oamenii care se iubesc pe ei înșiși, care radiază de pozitivitate și de respect, pentru că doar genul acesta de oameni pot oferi dragoste la rândul lor. Eu nu cred în greșeli, ci mai degrabă sunt de părere că totul se întâmplă cu un scop în viața noastră. Bineînțeles, am învățat multe din fiecare relație pe care am avut-o, fie ea de muncă, fie de iubire sau de prietenie. Văd relațiile ca pe un parteneriat în care cei doi parteneri se împing și se susțin ca fiecare să ajungă cât mai aproape de potențialul său maxim. Sunt super atras de oamenii puternici, hotărâți și curajoși”, a declarat Emil Rengle, pentru viva.ro.

În plus, fostul concurent al emisiunii de la Pro TV a spus că nu are doar o relație, ci mai multe. Îi place să se bucure de oamenii din viața lui, ci nu să fie într-o relație serioasă, pentru că nu vrea să se așeze încă la casa lui.

Citeste si:
Cum arată bărbatul ideal pentru Alexandra Ungureanu. Artista este...
Cum arată bărbatul ideal...

”Da, există. Nu una singură. Sunt tânăr și mă bucur de oameni faini în viața mea. Nu sunt angrenat într-o relație exclusivă și nici nu simt să mă așez încă la casa mea. Viața-i faină când știi să te înconjori cu oameni faini, și exact asta și fac. Mă bucur de tot ce are viața mai bun de oferit. Standardele mele sunt înalte când vine vorba despre relații, dar totodată simple”, a mai zis dansatorul pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Aprilie 2022 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.