Showbiz 27 Mai 2022 12:35 de Diana Oprișan
Alexandra Ungureanu a povestit cum arată bărbatul ideal pentru ea, chiar dacă este o femeie singură de foarte mult timp. Rare sunt momentele în care fosta câștigătoare a emisiunii Bravo, ai stil de la Kanal D vorbește despre viața sa privată, așa că toți cei care o îndrăgeasc s-au bucurat să afle aceste lucruri despre ea.

Alexandra Ungureanu, despre bărbatul ideal

Foarte mulți bărbați se visează în compania Alexandrei Ungureanu și speră să reușească vreodată să îi poată cuceri inima, dar ea nu are ochi pentru niciunul. Având în vedere că are vârsta la care multe vedete sunt deja așezate la casele lor și au chiar și copii de câțiva ani, mulți s-au întrebat când se vor întâmpla aceste lucruri și în viața cântăreței care nu dă semne că s-ar grăbi în acest sens, iar în cel mai recent interviu a explicat cum arată bărbatul ideal pentru ea pe care încă nu l-a întâlnit, dar pe care l-a descris extrem de bine.

Deși se află de ani buni în industria muzicală, cei care îi îndrăgesc piesele nu știu prea multe lucruri despre viața ei personală, iar acest lucru se întâmplă din cauza faptului că a fost mereu discretă și a răspuns vag la toate întrebările pe care le-a primit. Admiratorii au reușit să se mai apropie cât de cât ea odată cu participarea sa la Asia Express, dar și la Bravo, ai stil!, emisiune pe care a și reușit să o câștige datorită susținerii de care s-a bucurat, chiar dacă adversara sa a fost una extrem de puternică în marea finală și anume Theo Rose.

Ajunsă la vârsta de 40 de ani, Alexandra Ungureanu se declară o femeie fericită și împlinită din toate punctele, dar dacă ar fi să întâlnească bărbatul ideal, nu ar spune nu unei relații. Dar cum arată, totuși, bărbatul din visurile cântăreței și care sunt calitatățile pe care ar trebui să le aibă, pentru a o cuceri? Ei bine, acesta trebuie să fie în viziunea Alexandrei Ungureanu, o persoană alături de care să râdă mult, în primul și în primul rând. Mai mult de atât, are nevoie alături de ea de un bărbat deștept, care să o înțeleagă și care bineînțeles să o accepte așa cum este ea.

”Nu am ajuns la vârsta asta ca să aștept sau să caut să mă facă un bărbat fericită. Lucrez cu mine, să fiu bine, mulțumită cu ceea ce sunt și ce pot să fac, să evoluez, să accept ce nu mai pot schimba, să muncesc pe brânci, să-mi fac timp și pentru sufletul meu. Lângă mine va fi un bărbat deștept, cu care o să râd mult, cu care o să petrec timp de calitate, care mă înțelege și mă respectă. Fără drame, fără complicații”, a declarant Alexandra Ungureanu, potrivit fanatik.ro.

Citeste si:
Alexandra Ungureanu a primit mai multe palme de la viață. Ce a...
Alexandra Ungureanu a primit...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Mai 2022 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.