În urmă cu câteva zile, Cătălin Zmărăndescu a făcut o serie de afirmații dure despre fostul lui coleg de la Survivor România, care se pare că i-ar fi făcut avansari.

Ce i-a transmis Rengle fostului său coleg

Participarea la Survivor România a fost o reală provocare atât pentru Emil Rengle, cât și pentru Cătălin Zmărăndescu. Aceștia nu doar că nu au avut o relație prea bună în timpul concursului, dar din câte a spus luptătorul după eliminarea lui, se pare că dansatorul i-ar fi făcut avansuri pe insula Faimoșilor, dar a preferat să creadă că este doar o glumă venită din partea lui.

„Singurele avansuri, ca să zic așa, au venit din partea lui Emil. Mi-a zis că arăt bine, că am slăbit. Am tăcut și o zi nu l-am băgat în seamă. Mi-a zis că arăt cool. Dacă astea sunt avansuri le iau și eu ca atare. Emil e un tip despre care nu știi dacă glumește sau e serios. Eu am tratat-o ca pe o glumă”, a spus Cătălin Zmărăndescu, la Pro TV.

Declarațiile pe care le-a dat în cadrul emisiunii „La Măruță”, au ajuns și la Emil Rengle, care nu s-a putut abține să nu îi dea replica fostului lui coleg. Dansatorul a spus că, din punctul lui de vedere, ceea a susținut Cătălin Zmărăndescu nu este deloc adevărat, pentru că el i-a făcut un simplu compliment în momentul în care i-a spus că a slăbit. Mai mult de atât, Emil Rengle a spus mai în glumă, mai în serios că luptătorul îi simte lipsa.

„Măi, Cătălin… ce susții tu aici? Hai că ne stă chiar drăguț unul lângă altul, un fel de David și Goliat. Mamă, ce acuzații îmi aduci Cătălin! Ție îți e dor de mine, băiatule. Cu cât mai multe articole văd, cu atât îmi place mai mult de noi unul lângă altul. Și da… niciodată nu știi când glumesc sau când sunt serios”, a spus Emil Rengle, într-un video pe Tik Tok.

Citeste si:
Reghecampf îi dă replică Anamariei Prodan: „Trăiește în continuare...
Reghecampf îi dă replică...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Aprilie 2022 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.