Irina Fodor a vorbit despre experiența de care a avut parte în Asia Express, la câteva luni bune de la terminarea concursului. În plus, moderatoarea a mărturisit și care a fost cel mai greu moment pentru ea.

Irina Fodor, despre cele mai grele momente de la Asia Express

Irina Fodor a fost cea care a înlocuit-o pe Gina Pistol, în timp ce iubita lui Smiley se ocupa de creșterea fiicei sale, în toate proiectele în care era implicată. Unul dintre acestea a fost Asia Express, experiență pe care soția lui Răzvan Fodor a savurat-o din plin. Vedeta are amintiri de neuitat de la filmări, dar și momente grele pe care a fost nevoită să le depășească în cele două luni petrecute de cei dragi.

“Am fost plecată aproape cinci luni, Răzvan a avut şi el proiecte, ne-am văzut cam jumătate doar. Asia Express, Chefi fără limite. Tot două luni fiecare, doar că la Chefi ne mutam la un interval mai lung. Dar tot trezit de dimineaţa, tot împachetat rapid”, a declarat Irina Fodor, în podcast-ul moderat de Lorena Buhnici.

Prezentatoarea a reușit să le câștige repede admirația celor de acasă, unii fiind de părere că ea ar trebui să prezinte mereu emisiunea de la Antena 1. Nu este clar cine va prezenta următorul sezon, dar cert este că dacă Irina Fodor va fi aceea, îi va fi la fel de greu să fie departe de cei dragi ca și anul trecut, când a simțit că va claca, din cauza dorului de casă care pusese stăpânire pe ea.

De cele mai multe ori, încerca din răsputeri să își stăpânească lacrimile, când concurenții vorbeau despre problemele lor, dar nu reușea în mare parte.

“Eu reuşeam să mai adorm pe la 11.30, 12. La 4 eram în picioare, zilnic, dar echipa de producţie, care trebuie să se asigure că ne primesc unde vrem să mergem, aprobările sunt cerute cu luni înainte, nu poţi să îţi permiţi greşeli. Echipa de producţie nu prinde mai multe de trei ore de somn pe noapte, timp de două luni. Fără schimburi, e un nucleu care lucrează constant. E multă muncă, dar este un proiect, mi se pare, ca niciun altul”, a mai povestit ea.

Citeste si:
Povestea zilelor săptămânii. Caracteristica fiecărei zile a săptămânii
Povestea zilelor săptămânii....

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Aprilie 2022 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.