Irina Fodor a fost prezentatoarea sezonul 4 Asia Express, după ce Gina Pistol a luat o pauză de la televiziune, pentru a se ocupa de creșterea fiicei sale. Deși la început oamenii nu credeau că se vor obișnui în absența iubitei lui Smiley, fanii competiției nu își pot imagina următorul sezon în absența îndrăgitei moderatoarea, care a reușit să le câștige simpatia de la o ediție la alta. 

Irina Fodor, despre marea finală Asia Express

Și pentru frumoasa parteneră de viață a lui Răzvan Fodor, ca și pentru concurenți, emisiunea Asia Express a fost una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-a trăit vreodată. Chiar dacă nu se afla în cursă cu echipele aflate în joc, se simțea de parcă ar fi trăit situațiile respective la aceeași intensitate precum ei, deoarece și ea alături de cei din echipă erau într-o fugă continuă, fiind nevoiți să ajungă la locul stabilit înaintea concurenților, care ce cele mai multe ori reușeau să le-o ia în față.

Irina Fodor s-a bucurat din plin de șansa care i s-a oferit și regretă enorm faptul că a durat atât de puțin, iar imediat după marea finală a emisiunii a transmis și ea un mesaj foarte, foarte emoționant în mediul online, pentru a mulțumi întregii echipe Asia Express. A fost o aventură de neuitat, iar timp de două luni, o mulțime de oameni care poate nu se cunoșteau dinainte au ajuns să formeze o familie.


„Două luni în care am fost familie, două luni într-un proiect ca nici un altul, care ne-a oferit momente prețioase pentru o viață întreagă și o aventură de neuitat. ❤️ Felicitări, @mihaipetreofficial și @elwirapetreofficial !🌟🎉👑👑 Felicitări, @emi.ntz și @cuza.nt! Ne-ați oferit o finală demnă de Drumul Împăraților! @asiaexpressromania”, a scris Irina Fodor, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Noiembrie 2021 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.