Otilia Bilionera s-a ales cu niște probleme de sănătate serioase, după ce a participat la emisiunea Survivor România, din cauza cărora încă se afla în perioada de recuperare și care îi dau bătăi serioase de cap.

Ce probleme de sănătare are Otilia

Cei mai mulți dintre concurenții de la Survivor România se întorc din Republica Dominicană cu probleme de sănătate care necesită un timp îndelungat de vindecare, iar prin această situație trece și Otilia Bilionera, care a mărturisit că de mai bine de o lună se confruntă cu problemele pe care le-a căpătat în timpul competiției.

Inițial, toată lumea a crezut că artista a venit de acasă cu problemele de sănătate pe care le avea, dar Otilia a susținut că a făcut ulcer la Survivor România și că era nevoită să mănânce anumite mese pe zi și să țină un regim alimentar, ceea ce nu s-a întâmplat. Din acest motiv, problemele i s-au agravat și trebuie să ia un anumit tratament.

”Încă mă refac după Survivor. A trecut o lună și încă am problemele mele, pe care le-am făcut acolo. Toată lumea crede că am venit cu ele de acasă, dar eu m-am îmbolnăvit acolo. Am făcut ulcer la Survivor. Sunt nevoită să țin regim și să iau pastile.

Am slăbit și m-am îngrășat la loc. Acum am aceeași greutate pe care o aveam înainte de Survivor. Din cauza ulcerului am fost nevoită să mănânc trei mese pe zi și două gustări, lucru pe care eu nu îl făceam. Simt nevoia să ronțăi ceva tot timpul pentru că mă roade stomacul, așa că am pus totul la loc într-o lună. Ba chiar, cred că am un kilogram peste pentru că am tot timpul senzația că trebuie să mănânc sau să mă gândesc ce mănânc peste două ore, am rămas așa cu niște sechele”, a declarat Otilia Bilionera, potrivit cancan.ro.

În ceea ce privește experiența pe care a avut-o, vedeta a spus clar că nu ar mai repeta-o pentru că nu a fost tocmai una plăcută. Artista a avut o perioadă foarte aglomerată înainte să plece în Republica Dominicană, iar când a ajuns acolo avea deja o cistită, a luat antibiotice, dar cu toate acestea nu și-a putut reveni. Din cauza condițiilor de trai din tabără, ulcerul i s-a agravat și când a ajuns în România primul lucru pe care l-a făcut a fost să apeleze la ajutorul medicilor.

Citeste si:
Cristi Mitrea a umilit-o pe Roxana Nemeș după participarea la...
Cristi Mitrea a umilit-o pe...

”Nu m-aș mai duce pentru că nu a fost o experiență chiar foarte plăcută pentru mine, tocmai din cauza asta. Eu am avut niște concerte înainte de Survivor, am filmat și două videoclipuri, am fost foarte pe fugă. Am călătorit mult în perioada aceea și am răcit. Când am ajuns în Dominicană, am început să am dureri și o cistită. Am început să iau antibiotice. Din cauza condițiilor, nu mi-am mai revenit.

Doctorii au fost nevoiți să îmi dea antibiotice, starea mea s-a înrăutățit, am făcut și ulcer. Nu m-aș mai duce, sănătatea e cea mai importantă pentru mine. A fost o experiență unică, te schimbă, te marchează, dar nu m-aș mai duce”, a mai povestit vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Aprilie 2022 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.