Otilia Bilionera vorbește foarte rar despre familia sa, dar recent a oferit un interviu în care le-a mărturisit curioșilor care este relația pe care o are în prezent cu mama sa. Dacă în trecut nu se înțelegeau deloc bine, iar vedeta nu are amintiri prea plăcute din adolescență, acum acestea sunt foarte apropiate. 

Otilia Bilionera, despre femeia care i-a dat viață

Otilia Bilionera s-a întors, în urmă cu câteva zile bune, din Republica Dominicană, unde a participat la competiția Survivor România. Odată cu revenirea sa în țară, artista a fost invitată în mai multe platouri de televiziune, unde pe lângă faptul că a vorbit despre experiența unică de care a avut parte acolo, a povestit și cum se înțelege cu mama sa.

Ei bine, cântăreața a reușit să demonstreze că este o femeie puternică, dar aparent are și ea slăbiciunile sale, iar una dintre acestea este chiar femeia care i-a dat viață. Acum câțiva ani, ea era destul de dură cu fiica sa, care a numit-o teroristă, dar odată cu trecerea timpului lucrurile au început să se așeze și în cazul ei. Otilia Bilionera a povestit anumite întâmplări din vremea adolescenței, invitată fiind în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, dar mai apoi a ținut să menționeze că în ciuda celor petrecute în trecut, își iubește mama mai tare decât orice pe lume.

„O iubesc foarte mult. Abia aștept să vină la mine joi, să petrecem o zi împreună. Mi-a fost foarte dor de ea. Sincer, eu până am plecat de acasă, până la 19 ani, eu am dormit cu mama în pat. Ne țineam și în brațe. Și de fiecare dată când mă duc acasă sau vine la mine tot împreună dormim.”, a povestit Otilia Bilionera, la Vorbește Lumea.

„A fost o perioadă în adolescență în care mama era puțin prea exigentă cu mine. Era teroristă mama, exigentă e puțin spus. Mă controla. Toate prietenele mele o știau de frică. Nu mă lăsa niciodată la club mai mult de ora 1, exact când începea distracția eu trebuia să vin acasă. Daca întârziam, mă aștepta cu becurile aprinse, mă pândea pe geam. Nu aveam încotro. Dacă întârziam, mă mai și bătea, se înfigea o dată în părul meu. De la ușă venea nervoasă.”, a mai povestit fosta concurentă de la Survivor România.

Citeste si:
Otilia Bilionera, declarații neașteptate despre căsătorie și copil:...
Otilia Bilionera, declarații...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Martie 2022 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.