Roxana Ciuhulescu are probleme serioase cu kilogramele în plus, după ce s-a întors de la Survivor România. Fosta Faimoasă s-a îngrășat nouă kilorame și oricât de mult și-a dori să mai scape de câteva dintre acestea, nu poate.

Roxana Ciuhulescu, despre kilogramele acumulate după Survivor

Participarea la Survivor România este o provocare pentru fiecare persoană care acceptă să facă parte din acest proiect, dar mai ales pentru cei care au copii acasă. Roxanei Ciuhulescu i-a fost extrem de greu să stea departe de cei mici, iar pentru ca fiul ei să nu mai vadă zilnic mașina mamei sale despre care știa că este plecată la serviciu, soțul ei a ținut-o într-un service timp de două luni.

În timp ce se afla în Republica Dominicană, Roxana Ciuhulescu ajunsese pielea și osul, din cauza faptului că în zilele în care echipa ei nu câștiga niciun joc pentru recompensă, ei erau nevoiți să consume doar nucă de cocos. Ei bine, odată ajunsă acasă, vedeta a mâncat foarte, foarte multe lucruri cărora le-a simțit lipsa la Survivor România și s-a îngrășat.

“Toalete nu aveam. Mergeam în junglă. Mai nasol a fost, din punctul meu de vedere … știi că nuca de cocos fresh te strică la stomac, te face praf. Te deshidratai în permanență. Și căldura aia…De asta am și slăbit atât de mult într-un timp atât de scurt. Și, când nu câștigam nimic, mâncam numai nucă de cocos”, a declarat Roxana Ciuhulescu, pentru fanatik.ro.

Nu doar kilogramele au reprezentat o îngrijorare pentru ea, ci și probleme cu piciorul pentru care a fost nevoită și încă este să facă fizioterapie. În ultima vreme, a renunțat la toate exercițiile pe care le făcea, pentru că era nevoită să se deplaseze la Câmpina și nu ajungea de fiecare dată la timp.

“Am slăbit 7 kilograme la Survivor și am pus 9… și cele 2 kilograme în plus nu reușesc să le dau jos. Nici n-am făcut foarte mari eforturi din cauza piciorului. În rest sunt bine, m-am întors la job, îmi bat capul zi de zi. Fac și sport, dar doar anumite tipuri de exerciții.

Citeste si:
Carmen Tănase, despre lupta cu kilogramele în plus: „Acasă mănânc...
Carmen Tănase, despre lupta...

Fac fizioterapie la Câmpina, la Profesorul Decebal. Dar acum n-am mai fost, de când am început job-ul n-am mai putut ajunge. Făceam 3 ore pe drum, o oră jumătate dus, una întors, și 3 ore de terapie. Însemna să plec direct de la serviciu direct la Câmpina și nu ajungeam oricum la timp. 3 ore de terapie, încă o oră jumătate pe drum înapoi, ajungeam la 22.30-23.00 acasă. Nu mai pot, cad în freză. Am fost la un alt medic, undeva anul acesta trebuie să mă operez. Nu scap. Am ruptură de ligament încrucișat, am meniscurile praf, trebuie reconstruită încheietura cu totul, toată articulația. Asta să fie cea mai mare belea… (zâmbește – n.r.)”, a mai povestit ea, pentru sursa citată.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Aprilie 2022 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.