Roxana Ciuhulescu a acceptat să participe la Survivor România, având mare încredere în propriile forțe și fiind convinsă de faptul că va ajunge tot mai departe în concurs. Mai mult de atât, nu se aștepta să plece din concurs în ziua respectivă, mai ales că ea fusese cea care câștigase colanul pentru imunitate.

Roxana Ciuhulescu, noi detalii despre Survivor

La prima vedere, Roxana Ciuhulescu părea a fi o femeie puternică și o adversară de temut pentru Războinice, dar în realitate lucrurile nu au stat deloc așa. Sportiva s-a accidentat încă din primele sale zile în Republica Dominicană, iar performanțele sale sportive nu au fost tocmai cele la care sperau cei din fața micilor ecrane.

Condițiile grele din Republica Dominicană nu sunt pentru oricine, iar de acest lucru și-a dat seama și vedeta care avea mari așteptări de la ea. Imediat după ce a fost eliminată din competiție din cauza problemelor medicale, Roxanei Ciuhulescu nu i s-a mai permis să discute cu colegii ei, iar cel mai regret pe care l-a avut a fost legat de faptul că nu i-a lăsat o parte dintre lucrurile sale lui Robert, care însă a fost și el eliminat la scurt timp după aceea.

Vedeta spera ca va mai rămâne pentru o vreme la Survivor România, dar din nefericire lupta ei s-a terminat mult mai repede decât ar fi trebuit.

”În fine, am plecat din consiliul de eliminare, am ieșit și a venit o tipă, mi-a luat rucsacul. Eu mă dusesem chitită să îi las lui Robert niște șosete și un rucsac. Dar nu mai aveam voie să mă întâlnesc cu nimeni, să nu mai am niciun schimb de replici, ca să nu primesc niciun mesaj pentru acasă.

Nu am crezut nicio clipă că voi pleca. Îmi bătuse Zmărăndescu obrazul că am luat imunitatea, deși eram accidentată. I-am spus că am câștigat imunitatea fiindcă sunt accidentată la genunchi, nu la partea superioară a corpului, pe care am folosit-o în proba de imunitate. În fine, m-au scos la consiliu, din motive medicale. De multe ori, în concurs, aveam senzația că visez. Aveam momente când nu eram lucidă, din cauza foamei. Aveam amețeală, nu știam dacă e viață reală”, a declarat Roxana Ciuhulescu, potrivit cancan.ro.

Citeste si:
Oana Radu trece prin cea mai grea perioadă din viața sa....
Oana Radu trece prin cea mai...

Imediat după eliminare, fosta Faimoasă a primit câteva cutii cu mâncare din partea echipei, dar timp de câteva zile bune, ea nu a putut mânca prea mult, deoarece i se obișnuise organismul așa. Se pare că a slăbit câteva kilograme bune, cât timp a stat în jungla Dominicană.

”M-au văzut, m-au luat de acolo și m-au dus într-o mașină, unde am așteptat o oră și jumătate până s-a terminat consiliul. O tipă mi-a pus în brațe 4 cutii de mâncare: orez cu carne, șnițel, salată. Am întrebat: pentru cine e, pentru toată echipa?

Mi-au răspuns că și-au imaginat că îmi e foame, deoarece am mâncat numai nucă de cocos și orez, toată perioada Survivor. Oricum, două zile am mâncat două linguri de orez, că nu puteam să mănânc mai mult. Mi-a zis medicul să nu mănânc. Să nu mă forțez. Slăbisem foarte tare, aproape 7 kg, ajunsesem să îmi bag toate hainele în pantaloni, ca să nu-mi cadă. Apoi, zi de zi, am simțit că mă umflu, că mă refac.”, a mai povestit ea.

Citeste si:
Dana Roba, întâlnire de coșmar cu Daniel Balaciu în instanță: „Îmi...
Dana Roba, întâlnire de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Februarie 2022 - 04 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.